This Beautiful Fantastic (2016) online subtitrat

This Beautiful Fantastic
This Beautiful Fantastic (2016)

Stabilit pe fundalul unei grădini frumoase din inima Londrei, This Beautiful Fantastic este un basm contemporan care gravitează în jurul improbabilei prietenii dintre o tânără femeie singuratică, care visează să fie o autoare de cărți pentru copii și un văduv certăreț. Bella Brown (Jessica Brown Findlay) este o frumoasă femeie excentrică și tânără, care visează să scrie și să ilustreze o carte de succes pentru copii. Abandonată când era un copil, afectată și consumată de tulburarea obsesiv-compulsivă, desconsiderată de managerul ei groaznic de la bibliotecă și paralizată de frică de floră și faună, obstacolele Bellei par insurmontabile. Atunci când ea este forțată de către proprietar să se ocupe de grădina ei neglijată sau în caz contrar va fi evacuată, Bella îl întâlnește pe Alfie Stephenson (Tom Wilkinson), un morocănos și rece om bogat, care locuiește alături și se întâmplă să fie un horticultor uimitor. Printre problemele sale și încercând să-și atingă visul.

Bella Brown („Downton Abbey” ”este Jessica Brown Findlay), personajul central al scriitorului / regizorului „Acest frumos fantastic”, al Simon Simon, a început viața ca fundaș, lăsat într-o cutie de un râu ca un bebeluș, îngropat de rațe protectoare. Crescută de maici, Bella crește pentru a fi bibliotecară, care găzduiește visele de a scrie o carte pentru copii. Are, de asemenea, ceea ce pare a fi tendințe OCD, dar este TCD-film OCD, un personaj adorabil mai mult decât orice altceva. Este o îngrijită. Este plină de mâncare în ceea ce mănâncă. Dulapurile ei de bucătărie sunt organizate cu precizie „Sleeping With the Enemy”. Cu toate acestea, abilitățile sale organizaționale nu reușesc în câteva domenii. Ea întârzie să lucreze constant la bibliotecă și a lăsat și grădina din spatele casei sale închiriate să cadă. Într-un alt film, toate acestea ar părea stresante și întunecate, dar „Acest frumos fantastic” nu este menit să fie realist. Se presupune că este un basm. E în regulă, dar este un basm cu mize foarte mici, înfășurat într-o metaforă de grădină încordată.

„Acest frumos fantastic” are o distribuție foarte mică și fiecare personaj masculin se înconjoară în jurul Bellai, dorind doar să o ajute, să fie lângă ea. Unii dintre acești bărbați par să nu aibă altceva de făcut în viața lor, ci să o privească, să o scoată din resturi, să o învețe cum să trăiască, să înflorească, să crească. Filmul se desfășoară într-o atmosferă oarecum fără perioade, așa că nu se știe de ce se îmbracă ca și cum ar fi o sufragerie în 1912 sau o guvernantă în epoca eduardiană. Presupun doar un alt aspect al lui Bella. Vecinul ei de alături, Alfie ( Tom Wilkinson ), este un ogru, un Scrooge semi-terifiant, care se grăbește la ea de deasupra gardului. El este cel care cheamă autoritățile să raporteze jungla de buruieni care este curtea ei.

Bucătăreasa personală a lui Alfie, un irlandez fermecător pe nume Vernon ( Andrew Scott ), sare de pe bătrânul mediu pentru a găti pentru Bella, chiar dacă nu are bani să-i plătească. Este tată de doi. De ce ar renunța la un loc de muncă plătitor pentru unul care nu plătește? Nu trebuie să-ți pui întrebări de genul acesta, dar erau inevitabile. Vernon se rătăcește, ducând tavi cu mâncare, dând lui Bella pep discuții. El îi răspunde bucătăria. (Bella este în permanență supraviețuită de toți cei pe care îi întâlnește, i-a spus ce să facă, unde să meargă, cine să fie. Nu pare să se gândească.) La bibliotecă, Bella este atrasă de un patron, o nemaipomenită și adorabilă inventator numit Billy ( Jeremy Irvine). Se leagă de cărți, el îi arată o pasăre mecanică pe care a creat-o. Bella spune despre el mai târziu: „El inventează animale mecanice și mă face să simt că pot zbura”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2016 510 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar