The Wrong Missy - Cealaltă Missy (2020) online subtitrat

The Wrong Missy
The Wrong Missy – Cealaltă Missy (2020)

„The Miss Wrong Missy” se deschide cu o orbă întâlnire orbă între Melissa lui Lakpus și Timul lui Spade. Este un tip relativ simplu. Urmărește „The Affair”, citește James Patterson și ascultă Phil Collins . (Acest film are cele mai ciudate culturi pop.) Missy, pe de altă parte, este îngrozitor. Vorbește despre sex în mod deschis, își înfundă părul în vinul ei înainte de a-l suge și poartă în jurul său un cuțit pe care îl numește Sheila. Ea este anti-Tim. El trebuie să fugă de scena trecând prin fereastra băii, sperând că nu o va mai vedea niciodată.

Nu după mult timp, Tim se află la aeroport, unde are un bagaj însoțitor care implică bagaje mixte cu … așteaptă-l … o altă Melissa ( Molly Sims ). Cei doi au totul în comun și sfârșesc în dulapul unei ținute, înainte ca zborul să o scoată. Tim capătă curajul de a invita această Melissa într-o călătorie în Hawaii într-o retragere corporativă pentru a impresiona noul șef. Ghiciți pe Melissa pe care-l testează din greșeală?

De multă vreme este clar că Happy Madison și compania își construiesc proiectele în jurul locului în care distribuția și familiile lor se simt ca plecând în vacanță, iar acesta le permite unor persoane obișnuite precum Spade, Nick Swardson , Rob Schneider și Jackie Sandler să stea sub frumosul soare al Hawaii. Desigur, este cu adevărat o serie de oportunități pentru Missy de a-l jena pe Tim, dar Lapkus depășește cu mult trope-ul tău „date enervante” standard și se îndepărtează de fiecare scenă în care se află. prin cele mai grave momente ale sale (deși o scenă în care vomită într-o cușcă de rechin este cea mai bine uitată de toți cei implicați).

Dacă Tim s-ar fi simțit chiar de la distanță o ființă umană reală în locul unui om drept pentru co-starul său, ar fi putut exista un film aici. Dar Spade telefonează totul în interior, abia formând o expresie cu atât mai puțin oferind partenerului său în ceea ce privește sincronizarea benzi desenate. Și filmul are acel aspect neplăcut și film de la multe dintre aceste proiecte. Aproape că se simte uneori ca Lapkus întrerupe doar un film de vacanță al altor actori. Este ca și cum nimeni nu i-a trimis memoriul că nu trebuia să încerce atât de mult.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2020 858 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!