The Witcher online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 8 Episoade
The Witcher

Cu o sabie mare și o coadă de ponei stupidă, Henry Cavill traversează un tărâm fantezist care se luptă cu monștrii CG în adaptarea lui Netflix a seriei de ficțiune cultă a lui Andrzej Sapkowski.
Brandul din spatele The Witcher al Netflix a început cu o serie de povești și cărți ale scriitorului polonez Andrzej Sapkowski. A creat benzi desenate, un serial TV anterior, un film, o mulțime de jocuri video, un joc de rol, un joc de cărți și un mix popular popular TCBY. Este un imperiu suficient de mare pentru a intimida pe oricine citește numele personajului principal al francizei – „Geraltul Riviei” – și presupune că este un bețiv de neînțelegere al acelui tip care a fost cândva postat și preințat din bolta lui Al Capone.

Această recenzie este pentru acei oameni, nu pentru cei care caută diferențe între carte și joc și spectacol, cei flămânzi de ouă de Paște. Această recenzie este destinată persoanelor care văd remorcile și spun: „Dacă nu știu nimic despre această franciză, dar vreau cu adevărat să mă uit la Henry Cavill cu o coadă de ponei alb ridicolă, fluturând o sabie gigantică și mârâind, mă voi bucura de The Witcher ?”

Mi-aș dori să am un răspuns clar pentru tine, deoarece răspunsul din primele cinci episoade ale seriei este undeva între „ocazional” și „în funcție de răbdarea ta”.

Cavill îl interpretează pe Geralt de Rivia, un vrăjitor legendar într-un tărâm fantezist pseudo-medieval cunoscut sub numele de Continent. Ce este un „vrăjitor” și de ce autocorectarea dvs. continuă să-l respingă drept cuvânt? Păi, după cum pot spune, un vrăjitor este un vrăjitor? Dar nu un blocaj, deoarece acesta ar fi un cuvânt pe care îl recunoaște autocorectarea. Seria încearcă să normalizeze cuvântul „vrăjitor” prin repetarea constantă a dialogului de genul „Trebuie să fii un vrăjitor” și „O, tu ești vrăjitorul” și „Am auzit despre vrăjitori, dar niciodată nu m-am gândit să văd unul”. Vrăjitorii sunt mutanți cu unele puteri magice – și / sau abilități de a sfida puterile magice – care cutreieră monștrii care luptă pe pământ ca mercenari în stil ronin. Nu pot experimenta emoții, dar pot părea plăceri sexuale? Sau poate

Așadar, Geralt traversează pământul pe acoperișul său prietenos – Roach, cred? – colectarea unor mici recompense pentru preluarea unor creaturi rupte din paginile unei cărți de basm europene de epocă. În același timp, creatoarea seriei Lauren Schmidt Hissrich prezintă și alte două personaje – prințesa cu părul de in Ciri (Freya Allan) și magul aspirant și actualul păhăruț Yennefer (Anya Chalotra) – care trec prin propriile aventuri separate, chiar dacă știm în tot acest timp, în cele din urmă, Geralt și Ciri și Yennefer își vor uni forțele într-o anumită capacitate, deși asta se întâmplă într-un ritm cel mai generos descris drept „inutil lent”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

60m 2019 945 vizionari

Background
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!