The Whole Truth - Adevărul complet (2016) online subtitrat

The Whole Truth
The Whole Truth – Adevărul complet (2016)

Un avocat al apărării lucrează pentru a obține achitarea clientul său adolescent care este acuzat de uciderea tatălui său bogat. Avocat Richard Ramsey (Keanu Reeves) lucrează la un caz dificil. Trebuie să apere un copil de 17 ani, care este suspectat de uciderea tatălui său milionar. El recruteaza un avocat tânăr pe nume Janelle Ramsey , să-l ajute în lucrarea sa, căci el este hotărât să descopere adevărul despre ce sa întâmplat în acea zi.

„Totul adevăr” se deschide în sala de judecată în care va avea loc cea mai mare parte a filmului. Întâlnim un avocat pe nume Ramsey (Reeves), apărând un vechi prieten al familiei pe nume Mike ( Gabriel Basso ), care a fost acuzat de uciderea tatălui său Boone (Belushi). Când poliția a ajuns la fața locului, Mike s-a ghemuit pe trupul tatălui său, există un imprimeu de palmier pe cuțitul care arată ca al lui și, probabil, a făcut o mărturisire. De atunci a tăcut. Zellweger o interpretează pe mama lui Mike; Mbatha-Raw primește un rol total ne mulțumitor ca co-consilier al lui Ramsey.

Pe parcursul procesului aflăm despre partea întunecată a lui Boone, un bărbat care ar putea fi abuziv atât cu soția, cât și cu fiul său. Mike a avut în cele din urmă destul de mult abuzul său? A omorât tatăl să-și protejeze mama? Ramsey nu are idee pentru că Mike nu a spus niciun cuvânt despre cele întâmplate în acea zi. S-a înțeles la început că Mike a avut o obsesie pentru rezolvarea infracțiunii, plantând sămânța că poate se întâmplă mai multe decât ne-am putea aștepta. Și apoi filmul folosește o structură flashback, care devine un truc. Ramsey ne spune în narațiunea suprascrisă – și la co-sfatul său – că fiecare martor minte. Așadar, vedem mărturia martorului care fie omite ceva, fie minciuni flat-out, și atunci vedem adevărul prin flashback. Desigur, totul culminează cu mai multe răsuciri ale actului final, ultima dintre ele neavând aproape deloc sens.

„Întreg adevărul” este plin de linii din cartea de joacă Grisham (de genul „Nu învață acest lucru în școala de drept”), iar plăcerea ta se poate reduce la cât de mult ești dispus să ierti de dragul unui mister legal . Există un gen întreg de hârtii de pe piața de masă – le-am numit „cărți de la aeroport” – care funcționează perfect pe o plajă sau un zbor lung, când detectorul de prostii se întristează cumva. Scenariul pentru „Adevărul întreg” este o „carte a aeroportului”, deși conține și mai puțină șuvițe și grăsimi decât majoritatea acestora. Este prin numere.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2016 460 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar