The Way Back (2020) online subtitrat

The Way Back
The Way Back (2020)

Acesta este un loc dulce pentru O’Connor în calitate de regizor. În „ Miracol ” a luat o poveste cunoscută și a făcut-o urgentă și palpitantă. El și-a concentrat atenția asupra unui personaj central convingător, Herb Brooks (interpretat strălucit de Kurt Russell ), iar acest lucru galvanizează acțiunea. O’Connor a adus această putere în „ Războinicul ”, concentrându-și atenția asupra relației dintre tatăl absent ( Nick Nolte) și cei doi fii adulți ai săi. O’Connor este înzestrat și la acțiune, împingându-ne în mijlocul luptelor din „Războinic”, aruncându-ne pe gheață în „Miracol”. Chiar dacă nu sunteți un fan sportiv, puteți urma acțiunea. „The Way Back” este despre o echipă de baschet de la un liceu catolic și un antrenor alcoolic deteriorat ( Ben Affleck ) care găsește o modalitate de a-i forța să devină câștigători, să devină chiar mai buni oameni.

Jack Cunningham (Affleck) este o mizerie. Lucrează la construcții și își petrece nopțile la un bar de scufundări, unde este obișnuit. Îi poți simți setea în clipa în care se urcă în camion după turnurile sale. Când ia o înghițitură de bere, ochii i se închid scurt. Are nevoie de asta. La întrunirile de familie, puteți vedea dezaprobarea de către sora lui, sugerând o istorie lungă. Dar el este în runda alcoolismului: băuturi, prăbușiri, mahmureală, repetă totul. A fost odată, Jack a fost jucătorul de baschet vedetă la liceul său. Dar ceva s-a destrămat pentru el. Când i se oferă un concert de antrenor la vechea sa școală, el este imediat irosit. Nu se poate întoarce. Dar da. Și schimbă totul pentru el și pentru studenți.

Un film ca acesta depinde de caracterul său central. La fel cum a făcut O’Connor în „Miracol” și „Războinic”, el ține cu ochii pe Jack. Cu un scenariu de O’Connor și Brad Ingelsby , atmosfera este crucială. Flăcările obiectivului explodează dramatic pe ecran (cinematograful este Eduard Grau ), creând o atmosferă atât de nostalgie pentru zile mai bune, cât și de durerea de cap stricată a unei mahmureli constante. Jack se plimbă în vechiul său liceu și îi transformă pe elevi în formă, recunoscând imediat că unul dintre ei, Brandon, ( Brandon Wilson ) este talentat. El încearcă să pună un foc sub copil, forțându-l să dețină puterea sa. La un moment dat, Jack încetează să bea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 48m 2020 636 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar