The Wailing - Satul blestemat (2016) online subtitrat

곡성
The Wailing – Satul blestemat (2016)

Plasat într-un sătuc îndepărtat pus pe jar de o serie de decese suspecte, acest film captivant are o acțiune văzută prin ochii unui detectiv care suspectează că aceste crime au de-a face cu propria sa fiică.

Când privești sau citești un detectiv sau o poveste de groază, există întotdeauna o linie invizibilă de prostie pe care protagonistul / detectivul / marioneta de carne nu o poate traversa înainte de a înceta să vrei să îți suspende necredința. Hibridul sud-coreean horror-mister „The Wailing” traversează această linie de mai multe ori, dar cumva rămâne eficient atmosferic. Acest lucru pare a fi o sarcină imposibilă, având în vedere cât de mare este sergentul Jong-gu (Do Won Kwak) pe parcursul investigației sale despre o serie misterioasă de infecții / morți care plagiează satul muntos Gokseong. În căutarea sa de răspunsuri, Jong-gu face multe lucruri care vă vor face să vă smulgeți părul.

Același lucru nu este valabil din cauza scriitorului / regizorului Hong-jin Na („Marea Galbenă”, „ Călărețul ”) și a tendinței sale de a exagera totul. Nu există mici evoluții de complot melodramatic în „The Wailing”, doar un flux constant de altele majore. De exemplu: plouă mereu în acest film (de obicei furtuni, de asemenea), iar victimele sunt aproape întotdeauna acoperite de noroi, murdărie, sânge și transpirație. Na lucrează nemilos cu aceste tactici șocante și neplăcute, dar o face atât de bine încât nu mă pot plânge cu adevărat, având în vedere finalul cacofon, dar satisfăcător ambiguu al filmului său. Totuși, și repet acest lucru pentru o măsură bună: „The Wailing” poate fi foarte, foarte mut.

O serie de ucigași plini de groază lovește acasă pentru Jong-gu, un polițist cu încetinire într-un oraș mic, când descoperă că fiica sa Hyo-jin (Hwan-hee Kim) a ajuns să fie afectată de, de altfel, orice i-a ucis. colegi de oraș. Jong-gu este, după cum sugerează prima oră, complet în afara profunzimii sale. În acest moment al filmului, Na își extrage povestea pentru umorul negru și îi câștigă pe telespectatori făcându-l pe Jong-gu să pară un înfricoșător. S-a confruntat cu un munte de cadavre, un străin malefic, cu o cabină plină de fotografii înfiorătoare și omene asemănătoare cu ciuma, care se manifestă sub formă de corburi moarte, o mută înfiorătoare de rocă și vise portente.

Această porțiune a filmului este plină de răsuciri complice, unul dintre cele mai puțin interesante lucruri despre care trebuie să scrii când vine vorba de filme horror / mister. Până la urmă, atât de multe dintre cele mai bune filme de gen nu pot fi responsabile de o relație strictă, literală cu realitatea. Cu toate acestea, există o mulțime de lucruri despre ancheta lui Jong-gu, care nu numai că îl fac să pară rock-stupid, dar, de asemenea, fac ca restul evenimentelor filmului să arate braindead de asociere.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 36m 2016 432 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar