The Turning (2020) online subtitrat

The Turning
The Turning (2020)

În mod clar, nimic bun nu se va întâmpla aici, în ciuda captivărilor elegante. Însă, în cele din urmă, imaginile cresc repetitive – puteți vedea doar atât de mulți păianjeni strălucitori și capete de păpușă tăiate – iar talentatii interpreți de sprijin ajung la o limitare a ceea ce pot transmite despre personajele lor din scenariul de la scriitorii „ The Conjuring ” Chad Hayes și Carey W. Hayes. Apoi există acel sfârșit, care se simte ca un strigăt brusc și un umăr.

Inițial, însă, Mackenzie Davis este plină de optimism în calitate de Kate, o profesoară de grădiniță entuziasmată de noul ei post de instructor live și guvernantă pentru un tânăr orfan. (Acesta este un concert extrem de diferit decât cel pe care Davis l-a avut în „Tully”). Scenariul a fost actualizat până la primăvara anului 1994, după cum vedem din acoperirea televizată a morții lui Kurt Cobain , dar Kate nu este altceva decât optimă. . „Trec de la 25 de copii urlând la o fetiță”, îi spune colegul de cameră sceptic. – Cât de greu ar putea fi?

Dar, odată ce Kate ajunge la moșia de predare, în curând își dă seama că are de-a face mai mult decât la pretențiile sale, însorita Flora de gradul doi ( steaua „ Proiectul Florida ” ), prințul Brooklynn . De asemenea, ea trebuie să se înfrunte (și să concureze pentru autoritate) cu menajera de lungă durată a casei, doamna unghiulară și antagonistă Grose ( Barbara Marten ). Curând, arogantul frate adolescent al Florei, Miles ( Finn Wolfhard din „Stranger Things”), apare neașteptat de la internat cu câteva secrete proprii. Și în cele din urmă, legenda despre ceea ce s-a întâmplat cu profesorul precedent al Florei, precum și instructorul de călărie cu care Miles și-a făcut o legătură puternică, intră într-un accent mai clar.

Sigismondi, cu cel de-al doilea lungmetraj în urma biopicului rock din 2010 „ The Runaways ”, stabilește senzația de izolare timpurie și deseori a lui Kate, trăgând-o de la distanță pe terenul moșiei, haina roșie strălucitoare oferind un contrast izbitor cu frigul casei, fațadă cenușie. Este un loc perpetuu înnorat, unde o plimbare pe îndelete lângă iazul Koi sau o plimbare cu călare în pădure sunt oportunități pentru teamă și nu pentru bucurie. Cinematograful David Ungaro lucrează abil în numeroasele colțuri înfiorătoare ale moșiei cavernoase – holuri ascunse, o sală de cusut abandonată, o baie lucrată pe perete – toate aluzionând la un rău adânc înrădăcinat, care nu se materializează niciodată. Și șirurile întunecate ale compozitorului Nathan Barrscorul este un factor esențial în a ne pune pe margine.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 34m 2020 370 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar