The Tinder Swindler - Escrocul de pe Tinder (2022) online subtitrat

The Tinder Swindler
The Tinder Swindler – Escrocul de pe Tinder (2022)

Câțiva dintre participanții la The Tinder Swindler (Netflix) descriu evenimentele extraordinare transmise în documentar ca fiind într-un film. O femeie vorbește despre dragostea unui bărbat pe care l-a cunoscut în aplicația de întâlniri. El se numea Simon Leviev. Prima lor întâlnire a început la un hotel de cinci stele și s-a extins până la o călătorie spontană cu un jet privat. O altă femeie (și sunt multe femei), mai jos, spune că se simte ca și cum ar fi într-un „film de groază”. Având în vedere titlul serialului, nu este prea mult un cadou să dezvăluiți că Leviev, care pretindea că este fiul unui negustor de diamante miliardar, nu a fost pretendentul bogat și suav pe care și-a dat seama că este online, ci un escroc condamnat. pe nume Shimon Hayut.

Publicul nu iubește nimic mai mult decât o înșelătorie, de la podcastul Sweet Bobby la cazul fascinant al „falsei moștenitoare” Anna Delvey . Aceasta se încadrează perfect în panteon. Este un lungmetraj ritmic, captivant, care prezintă totul cu precizie și oferă multă compasiune pentru victime.

Începem cu Cecilie, o întâlnire în serie care se descrie „un pic o expertă în Tinder”. Ea devine prinsă în vârtejul lumii lui Simon. El îi trimite buchete extravagante de trandafiri, zboară în vizită la Oslo și îi cere să se mute cu el. Apoi, într-o noapte, îi trimite fotografii și videoclipuri cu el însuși și cu bodyguardul său, însângerați, în necaz, sub amenințarea dușmanilor și neputând accesa brusc marea rezervă de finanțe pe care pretinde că o deține.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 54m 2022 12 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar