The Thinning (2016) online subtitrat

The Thinning
The Thinning (2016)

Thriller-ul The Thinning are loc într-un viitor post-apocaliptic în care controlul populației este dictat de un test de aptitudini de liceu. Într-un univers aflat pe moarte, singura opțiune este de a descrește numărul populației. Se pun bazele unei lumi în care doar cei mai inteligenți și educați vor supraviețui, iar paraziții societății vor fi uciși. Când doi studenți descoperă că testul reprezintă distorsionarea adevărului prin informații irelevante și ascunde o conspirație mai mare, ei trebuie să lupte împotriva sistemului, să-l expună și să-l înlăture. Vor reuși cei doi să înfrângă morbidul plan global?

Dacă doriți un exemplu perfect pentru a arăta cum să transformați un film destul de original într-o poveste tipică pentru adolescenți, care poate fi urmat de un număr infinit de secvențe, „ The Thinning ” este filmul potrivit pentru asta. Desigur, în primul moment am găsit măiestră ideea de bază. Un fel de „ Purge”La nivel academic. Se dovedește că resursele naturale ale planetei Pământ nu mai sunt suficient de prezente și spațiul locuibil este limitat, deoarece oceanele au însușit terenuri (din cauza încălzirii globale pe care le prezum). Lumea a decis să ia măsuri drastice. În SUA au găsit soluția ideală. Și nu este ceea ce ai crede că va fi. Nu, nu există controlul nașterii sau eliminarea persoanelor mai în vârstă care sunt bolnave terminale. Ideea strălucitoare este că tinerii de vârstă școlară trebuie să se supună unui examen final final. A trebuit să îndurați anxietatea de panică atunci când a fost perioada examenelor din nou la școală? Ei bine, acesta ar fi cel mai rău coșmar al tău în acest caz. Nu treceți acest examen, nu există nici măcar o posibilitate de reexaminare. În acest fel, ei încearcă să reducă populația cu 5% anual.
Până acum partea ingenioasă a filmului. Recunosc sincer că imaginile m-au făcut să mă simt ușor incomod. Mai ales când i-am văzut pe acești copii nevinovați care au luat primul examen „Thinning” și am început brusc să realizez că unii dintre ei nu vor avea un viitor luminos. Restul este cât se poate de previzibil, iar uneori este într-adevăr teribil de ridicol și de nerealist. Aș putea trăi din nou acea imagine idilică a unei Americi superioare și că folosesc acest proces, astfel încât să apară o populație mai inteligentă. Drept urmare, SUA ar deveni din nou cea mai bună țară din lume. Uimitor. Vor realiza acest lucru eliminând toți copiii mut. O idee revoluționară care te va dezgusta la început, dar, în același timp, este atât de fascinant încât curiozitatea ta se aruncă din nou și vei continua să privești intens.

Dar apoi evenimentele ridicole încep să stăpânească. Când cineva folosește imagini cu aparatul foto pentru a-și da seama de o parolă sau cineva încearcă să ridice un știft minuscul aflat pe podea la 3 metri distanță, cu un fir de fier magnetizat, încep să oft din nou. Adăugați la aceasta oblicul romantic obligatoriu cu o reanimare momentană la gură și încep să gem mai mult. Oricum, mă întrebam de ce studenții nefericiți care nu au trecut, au mai trebuit dezinfectați încă o dată. Desigur, după aceea a devenit clar. Ceea ce nu mă așteptam era faptul că totul era atât de previzibil. La jumătatea drumului puteam enumera aproximativ ce urma să se întâmple și cum se va sfârși. Numai că nu am prevăzut sfârșitul final. Iar acest final m-a iritat cel mai mult. Un scop deschis în așa fel încât o urmărire pare să fie evidentă de la sine. Și toată lumea știe ce cred eu despre continuări.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 30m 2016 887 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar