The Smurfs - Ștrumpfii (2011) online subtitrat

The Smurfs
The Smurfs – Ștrumpfii (2011)

Ștrumpfii sosesc pe marele ecran odată cu producția Columbia Pictures și Sony Pictures Animation, comedia de live-action și animație, Strumpfii. Când vrăjitorul cel rău Gargamel îi alungă pe Ștrumpfi din satul lor, ei sunt aruncați printr-un portal magic tocmai în lumea noastră, aterizând în inima New York-ului, chiar în Central Park. Renumiții pitici albaștri, care au devenit captivi în marea metropolă poreclită the Big Apple, trebuie să-și găsească urgent drumul spre satul lor, înainte ca vrăjitorul Gargamel să le dea de urmă. Columbia Pictures și Sony Pictures Animation prezintă o producție a Kerner Entertainment Company, Ștrumpfii. În film joacă Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara și Hank Azaria în rolul lui Gargamel. Regia îi aparține lui Raja Gosnell. Producția e semnată de Jordan Kerner. Scenariul este scris de J. David Stem & David N. Weiss și Jay Scherick & David Ronn, după o poveste de J. David Stem & David N. Weiss, inspirată de personajele create de Peyo. Producătorii executivi sunt Ezra Swerdlow, Ben Haber și Paul Neesan. Directorul de imagine este Phil Méheux, BSC. Scenografia e realizată de Bill Boes, iar montajul de Sabrina Plisco, A.C.E. Efectele vizuale speciale sunt opera Sony Pictures Imageworks Inc. , sub îndrumarea coordonatorului de efecte vizuale, Richard R. Hoover. Designerul de costume este Rita Ryack. Muzica filmului îi aparține lui Heitor Pereira.

O dovadă suplimentară că Hollywood-ul pare să nu aibă nicio intenție de a lăsa o piatră de atingere a culturii pop din anii ’80, neatrăgită, ajunge în acest sfârșit de săptămână în forma 3D îmbunătățită a The Smurfs , îndrăgitul personaj de benzi desenate din Belgia, transformat în Hanna-Barbera, capsul de sâmbătă dimineață.

În mod deosebit de puțin mai fain decât Smurfurile de altădată, această acțiune zgomotoasă, live / animată a acestor locuitori ciuperci, nu se deranjează să încerce să surprindă esența a ceea ce a făcut ca personajele create de Pierre „Peyo” Culliford să fie un fenomen atât de curios.

În schimb, două echipe de scriitori au doborât un șablon complet neinspirat, care schimbă în esență mașini de cip pentru „Schtroumpfs” (numele lor original), stabilindu-le în orașul mare (aici este New York) cu rezultate tipic haotice.

Pentru toata Smurfness-ul sporit digital, rezultatele sunt remarcabil de lipsite de valoare.

Deși este sigur să spui acei alți băieți tridimensionali, și anume Na’vi, de James Cameron , nu vor trebui să se uite pe spate, Columbia Pictures ar mai putea conta pe acele reîncărcări TV interminabile și părinți neplăceri pentru a genera o afacere moderată.

Abia scăpați de ghearele vrăjitorului rău nemilos, Gargamel (un Hank Azaria spulberat din latex ), Papa Smurf (încă Jonathan Winters după toți acești ani), Smurfette ( Katy Perry ) și compania se aruncă într-un portal magic care îi șoptește din satul lor idilic. spre Central Park.

Dar este puțin timp pentru vizitarea obiectivelor turistice, cu Gargamel fierbinte pe urmele lor și, ulterior, se găsesc agățându-se în apartamentul confortabil al unui tip drăguț de marketing ( Neil Patrick Harris ) și al soției sale însărcinate ( Jayma Mays ).

Fiind profesorul care este, Harris păstrează reacțiile mari, cu ochi largi, care tind să meargă cu teritoriul la un minim admirabil restrâns, la fel ca și cohortele sale de acțiune în direct, inclusiv Sofia Vergara în calitate de CEO al diva al șefului companiei europene de produse cosmetice, Odile .

Nu că nu există prea multe lucruri de făcut, cu un scenariu creditat lui J. David Stem și David N. Weiss ( Rugrats la Paris, Daddy Day Camp ) și Jay Scherick și David Ronn ( Zookeeper ), care se mulțumește să-și găsească umor în linii de genul: „Bine, cine sâmburești?”

După ce a ajutat anterior două Scooby-Doo s și o Chihuahua Beverly Hills , regizorul Raja Gosnell ar fi putut face asta în somn, ceea ce este probabil în cazul în care toți cei mai atenți dintre îngrijitori se vor găsi neputincioși în derivă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2011 1.389 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar