The Sleepover - O noapte cu surprize (2020) online subtitrat

The Sleepover
The Sleepover – O noapte cu surprize (2020)

„The Sleepover” știe cum să te facă să-ți placă toată lumea la început, pentru că este inițial amuzant și fermecător cu personajele sale. Încercarea nu atât de furioasă a lui Kevin de a plagia „ Martianul ” pentru un proiect de istorie a familiei este la fel de admirabil de tâmpită ca scena sa de dans din baie; Clancy ne cucerește fiind un mare violoncelist, dar unul cu frică de scenă. Și părinții lor sunt și ei dulci – Marino are un moment frumos alături de Clancy în care felul său ciudat de părinți se dovedește a fi la fel de dulce ca cupcakes-urile pe care le lasă pe masa de bucătărie noaptea.

Aventura în sine se dovedește a fi mai mică decât, începând cu dezvăluirile mari despre mama. În procesul de a încerca să găsească unde a mers, copiii dau peste o grămadă de gadgeturi și costume într-un dulap de depozitare. Dar nu vă atașați de aparate – poate că le vom vedea într-o continuare, dar „The Sleepover” nu înseamnă să arătați nimic care îl face atrăgător, la fel ca să le puneți la dispoziție câteva trucuri vechi. O mașină cu conducere automată este apoi utilizată pentru o scenă în care copiii țipă pentru vieți; la fel cu un laser care aruncă mai târziu câteva mașini într-o scenă diferită orientată spre mașină, care țipă. Este un truc ușor de comedie de familie: dacă o secvență este doar amuzantă, faceți-i pe toți să țipe.

Înrădăcinați pentru acești copii, nu doar în scopurile lor, ci pentru ca aceștia să aibă o aventură. Complotarea leneșă a „The Sleepover” le oferă una blândă, care constă dintr-o mulțime de mistere călătoare și slabe, cum ar fi vizionarea personajelor care urmează o linie dreaptă care doar uneori zigs sau zaguri. Acțiunea pentru copii face secvențe copleșitoare de a ajunge din Boston de la Cape Cod și de a obține deghizări coloniale pe parcurs. Lucrurile pe care le învață despre mama lor în acest proces devin mai inofensive decât sunt surprinzătoare – ea l-a iubit cu adevărat pe William ButlerYeats și a avut prieteni și o flacără înainte de a avea copii. Dacă acești copii ar avea cumva acces la un elicopter sau la un portal, ar fi în măsură să-și radă timpul pierdut de „The Sleepover” pur și simplu pentru a-i duce la marele eveniment, artificii care s-ar potrivi și cu orice altceva de aici.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2020 351 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar