The Shallows - Din adâncuri (2016) online subtitrat

The Shallows
The Shallows – Din adâncuri (2016)

În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb.  Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

Publicitate avansată vândută „The Shallows” ca un film de groază sau poate un glos modern pe „ Jaws ” , dar este cu adevărat un thriller de supraviețuire: femeie versus natură, cu natura reprezentată cel mai mult, dar nu tot timpul, de un rechin de dimensiunea unui Winnebago . Exagerez doar puțin: această fiară cenușie de ardezie este la fel de imensă ca marea albă care a dat jos Orca în primele „fălci”, și este mult mai agilă, sărind în aer ca un porpoise și răsucindu-se pentru a smulge pradă în locuri greu accesibile.

Personajul lui Lively, un abandon de școală medicală pe nume Nancy, îl întâlnește pe rechin în timp ce vizita o plajă din Mexic, care a fost favorita mamei sale, care a murit recent de cancer. Există fundaluri transmise prin fotografiile iPhone și dialogul expunător și este la fel de necesar să apreciem situația noastră a lui Nancy, întrucât monologurile interne ale lui Dennis Weaver se aflau în descoperirea lui Steven Spielberg, înaintea filmului TV „Duels”. Adică, nu este. Acesta este un film slab, brutal despre rezistență și rezolvarea problemelor. Se învârte în jurul întrebărilor care sunt redate atât de clar de realizarea filmului – o mare parte din ea fără cuvinte, condusă de imagini, efecte sonore și scorul fără suflare al lui Marco Beltrami – că atunci când Nancy se mută „patruzeci de metri” sau „te-am dat seama” sau Somesuch, este ‘

Lively este superb aici, oferind una dintre acele performanțe hiper-focus, de acțiune, care este la fel de mult o atitudine atletică și una estetică. Există o mână de personaje de susținere, dintre care majoritatea sfârșesc ca momeală de rechin, dar, în final, „The Shallows” este un spectacol de o singură femeie, care îl pune pe Lively pe un piedestal stâncos și închinat-o. Poartă un bikini atât de radiant de portocaliu, care pare să refracteze lumina lunii în timpul scenelor de noapte, și nu de când înaltimea lui Kevin Costner din anii 90 a avut un posterior al unei stele atât de iubit de cercetat. Lively își desfășoară foarte mult propriul surfing (cu o completare dublă în timpul celor mai periculoase biți). Ea aleargă și urcă, țipă, strigă, înjură, se scufundă în adâncuri întunecate, înoată prin tocat. Ca Tom Hanks în „ Cast Away”,“Ea are un non-uman«amice»pentru a vorbi cu: un pescăruș care nume ea Steven ( să – l? ) Este corny-o mulțime de film este ciudat, de multe ori cu bună știință așa , dar al naibii dacă nu găsiți. iubiți-vă acea pasăre și vă îngrijorați că nu va dura până la creditele finale.

După un timp, cunoști starea fizică a lui Nancy atât de bine încât ai putea să completezi formularele ei de internare la spital și devii atât de familiar cu plaja, încât ai putea desena o hartă notând puncte de interes majore: linia de coastă, o flotă, două afânări de piatră, o carcasă de balenă putrede plutind mai departe. Rechinul nu este singura amenințare: oceanul este plin de plante și animale care nu au nicio părere dacă steaua supraviețuiește sau că ar putea-o scoate afară. Realizatorul ne ține aproape de Nancy ori de câte ori este posibil – uneori suntem literalmente în fața ei – și ia o pagină de la Spielberg și dezvăluie rechinul în bucăți: o aripioară dorsală aici, o tăietură flash pe dinți zimțiți acolo, o umbră glisantă între aparatul de fotografiat și picioarele de lovit ale lui Nancy.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2016 688 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "The Shallows – Din adâncuri (2016)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Pork
3 months 11 days ago

Frumos, merită văzut. 7,5 di 10

Avatar