The Shadow Effect - Efectul Umbrei (2017) online subtitrat

The Shadow Effect
The Shadow Effect – Efectul Umbrei (2017)

Viața unui tânăr este întoarsă cu susul în jos când visele lui violente încep să se amestece cu realitatea. Gabriel Howarth, un tânăr a cărui viață este întoarsă cu susul în jos atunci când visele sale violente încep să fuzioneze cu realitatea. Visele sale semi-conștiente oglindesc asasinatele politice, iar uciderea oamenilor pare atât de reală, încât Gabriel simte că o ia razna. Curând, el începe o teribilă cursă contra cronometru pentru a se salva nu doar pe el și pe soția lui, Brinn, ci și pentru a opri un program guvernamental experimental.

Efectul Shadow este, în esență, „Bourne întâlnește o portofolie portocalie” cu Cam Gigandet preluând taxele de pierdere a memoriei de la Matt Damon.

Are o distribuție excelentă care include Jonathan Rhys Meyers și Michael Biehn care fac tot posibilul cu ceea ce li se oferă.

Povestea este înțelept, ca de obicei, cu protagonistul nostru Gabriel Howarth având viziuni / flashback-uri ale unor asasinate, care se simt prea reale pentru el. Când merge în vizită la doctorul Reese (Meyers), este sfătuit că acestea sunt doar vise și că nu există nimic de care să vă faceți griji. Gabriel știe că nu este cazul, totuși, și nu se va opri la nimic pentru a descoperi adevărul.

Cu toate acestea, există câteva învârtiri, puteți spune destul de devreme în ce mod va urma povestea, dar defectul principal se datorează în mare parte restricțiilor bugetare, adică explozii CG sângele și sângele. S-ar putea să descoperi că este ceva despre care mușc adesea, dar efectele speciale nu ar trebui să fie evidente într-o scenă în care te scoate de fapt și asta a fost cazul cu asta și cu multe alte filme pe care le vezi astăzi.

În afară de asta, acțiunea este în mare parte bine realizată cu Gigandet în formă de badass ca următoarea clonă a lui Bourne. Are niște momente de distracție R și nu poți greși niciodată cu Michael Biehn ca ticălos. Dacă ați văzut remorcile, atunci acesta nu este un spoiler major FYI.

Totul este puțin generic până la sfârșit și este (desigur) deschis pentru o continuare inevitabilă, pe care probabil că o să o privesc dacă ar avea un buget mai mare.

În general, efectul Shadow este destul de distractiv, iar distribuția face tot posibilul cu bugetul limitat și povestea generică. Poate aș închiria-o sau aș privi din nou The Bourne Identity.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2017 507 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar