The Shack (2017) online subtitrat

The Shack
The Shack (2017)

Pelicula ne duce în călătoria spirituală înălțătoare a unui tată. După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips se afundă într-o depresie profundă, determinându-l să pună la îndoială convingerile sale cele mai intime. În timp ce se confruntă cu o criză a credinței, el primește o scrisoare misterioasă, îndemnându-l să meargă la o baraca abandonată în adâncul pustiului Oregon. În ciuda îndoielilor sale, Mack călătorește către baracă și întâlnește un trio enigmatic de străini, condus de o femeie pe nume Papa. Prin această întâlnire, Mack descoperă adevăruri importante care vor transforma înțelegerea tragediei sale și îi vor schimba viața pentru totdeauna. Călătoria spirituală a lui Mack reprezintă o reîntoarcere către sine, o retransformare în care integrarea traumei îi reconfigurează și reactualizează întreaga existență.

Mack Phillips ( Sam Worthington ) a reușit să depășească o copilărie aspră marcată de cruzimile unui tată bețiv și abuziv (Derek Hamilton). Acum are o viață fericită cu soția Nan ( Radha Mitchell ) și trei copii, adolescenții Kate ( Megan Charpentier ) și Josh ( Gage Munroe), și adorabilul moppet Missy (Amelie Eve). Totul vine să se prăbușească când Mack îi duce pe cei trei copii într-o excursie de camping – Nan rămâne în urmă să facă lucrări de lucru – și Missy dispare după ce a fost lăsată singură de Mack în timp ce își salvează ceilalți copii de la înec într-un caz de canoe. Se dovedește că cineva de acolo a răpit și a ucis fetițe și, deși poliția este în măsură să urmărească locul suspectului până la o cătușă îndepărtată, dărăpănată, tot ce se găsește în interior este niște sânge și rochia sfâșiată a lui Missy.

Timpul trece, dar Mack nu este în stare să treacă peste tragedie. Afectează relațiile sale cu restul familiei sale, într-o perioadă descrisă ca „Marea tristețe”. Într-o zi, o notă misterioasă apare în căsuța sa poștală, cerându-i să vină în aceeași baracă în weekendul următor și a semnat „Tată”, care se întâmplă doar să fie porecla lui Pet pentru Dumnezeu. Când ajunge acolo, el nu găsește inițial nimic, dar, pe măsură ce se pregătește să plece, împrejurimile se schimbă de la nimic frigid într-un mediu luxuriant, minunat, iar baraca este acum un domiciliu spiff care adăpostește o versiune a Sfintei Treimi în care Dumnezeu – Ne pare rău, Papa – este o femeie afro-americană ( Octavia Spencer ), Isus ( Avraham Aviv Alush ) este un tâmplar din descendența Orientului Mijlociu, iar Duhul Sfânt este reprezentat ca o femeie asiatică pe nume Sarayu (Sumire Matsubara ). În următoarele trei zile, Mack se deschide către cele trei în moduri care îi permit să-și repare relațiile cu ei, să învețe să ierte și să obțină o anumită închidere cu privire la moartea lui Missy.

De la publicarea sa, „Shack” a stârnit o mulțime de controverse în cadrul comunității creștine pentru interpretarea Bibliei și a Sfintei Treimi în moduri pe care unii le consideră eretice. Pe baza unei vizionări a filmului, aș considera că acele acuzații sunt prostii; Pentru a fi cu adevărat eretic ar fi nevoie de un nivel de gândire mai cogent decât coanele incomplete și cu capul gol New Agey oferite aici. Acordat, încercarea de a pune cuvinte în gura (lui) lui Dumnezeu i-ar provoca pe cei mai buni scriitori, dar oare cei asamblați aici nu ar fi putut găsi ceva puțin mai bun decât banalitățile prezentate aici ca adevăruri spirituale care deschid ochii? Cât de aproape îmi pot da seama de gândirea oarecum întunecată de pe afișaj, Dumnezeu este responsabil pentru toate lucrurile care sunt bune, pură și frumoasă în lume, dar pare să aibă întotdeauna o scuză când vine vorba de aspectele cele mai urâte ale vieții. Dacă cineva are disponibilitatea de a apela această problemă, așa cum o înțelege Mack, tot ce primește în schimb este o grămadă de argumente ale omului de paie care pretind să răspundă la întrebările sale, fără să facă acest lucru. Așa cum sunt înțelegătoare sunt micile lucruri care sunt aruncate pentru a-l face pe Dumnezeu să ni se pară mai relatabil, cum ar fi momentul în care, de nicăieri, Papa dezvăluie că este oNeil Young fan. Aș fi iertat acest lucru dacă l-ar fi determinat pe Mack să întrebe de ce ar permite acel album hidos, care conține toate melodiile despre mașina lui.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 12m 2017 590 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar