The Secret Life of Pets - Singuri acasă (2016) online subtitrat

The Secret Life of Pets
The Secret Life of Pets – Singuri acasă (2016)

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ Online Subtitrat, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable MeDespicable Me 2) și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio.

Max povestește această poveste a zilei în care proprietarul său a primit un al doilea câine, o minge de păr mare cunoscută sub numele de Duke ( Eric Stonestreet ) – iar compensarea vizuală dintre minusculul Max și gigantul Duke oferă un farmec Laurel & Hardy, care aș dori ca filmul să fie jucat cu mai mult . Când Max decide că nu este pregătit să împărtășească spațiul și să trăiască pentru Andy, adică, dragostea lui Katie, încearcă să-l încadreze pe Duke pentru a distruge apartamentul proprietarului lor. Înainte de a-l cunoaște, Max și Duke sunt pe stradă, în speranța de a evita atât controlul animalelor, cât și un grup de animale de companie „înroșite” din canalizare care organizează o revoluție împotriva oamenilor, conduse de iepurașul care fura scena numit Snowball (a viraj grozav, energic, de Kevin Hart ).

Câinele răsfățat pe nume Gidget ( Jenny Slate , care mi-ar plăcea să lucreze vocal la toate marile animate de acum înainte, dacă este posibil), se întâmplă să observe că obiectul afecțiunii sale din apartamentul de peste drum (Max) lipsește. și duce o situație să-l găsească care este format din alte animale de casă din apartamente din apropiere, inclusiv pisica temperamentală Chloe ( Lake Bell ), câinele hiperactiv Mel ( Bobby Moynihan ) și chiar un șoim numit Tiberius ( Albert Brooks ), forțat să-și lupte instinctul. să mănânce fiecare animal cu care este acum aliniat. „Viața secretă a animalelor de companie” este o poveste de aventură, o poveste a doi câini care încearcă să își găsească drumul spre casă în timp ce prietenii lor vin la salvare.

Și totuși, nu există prea multă aventură. La un moment dat, unul își dă seama că „Viața secretă a animalelor de companie” nu prea are o poveste, înghesuind atât de multe personaje în timpul său scurt de 90 de minute, încât nu li se oferă mult de făcut. Nu există mize reale. Când privim „ Toy Story ” sau „ Wall-E, „Sincer ne temem pentru siguranța personajelor implicate. Orice amenințare în „Viața secretă a animalelor de companie” este exagerată – nitwits-ul de control al animalelor, un ritual cu un șarpe mortal – și când scriitorii riscă să se emoționeze implicând o subplotă despre fostul proprietar al lui Duke, ei revin la acțiune. înainte de a putea deveni prea real. Există un proiect undeva de „Animale de companie” cu câteva personaje mai puține și câteva mize care funcționează mai bine (și ar putea deveni și continuarea inevitabilă, acum, când introducerile sunt în afara).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m 2016 396 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar