The Secret Life of Pets 2 - Singuri acasă 2 (2019) online subtitrat

The Secret Life of Pets 2
The Secret Life of Pets 2 – Singuri acasă 2 (2019)

„Viața secretă a animalelor de companie 2” dovedește vechea zicală că poți merge la fântână – sau, în acest caz, bolul câinelui – a fost prea mult timp. Și asta spune ceva, având în vedere că acesta este doar al doilea film din serie .

Originalul „Viața secretă a animalelor de companie” din 2016 a fost la fel de ușor, dar constant amuzant. S-a atras ideea că, cu siguranță, fiecare proprietar de animale de companie – scuză-mă, tovarășul uman – a contemplat la un moment sau altul: Ce fac prietenii noștri blăniți toată ziua cât suntem plecați? Este o idee incredibil de simplă, dar irezistibilă pentru un film. Este „ Toy Story ”, cu animale. Totuși, distribuția vocală a fost atât de puternică, aventurile au fost atât de jucăușe, iar designul personajelor animate a avut un apel atât de ciudat (cum este întotdeauna cazul producțiilor Illumination Entertainment) încât a fost o experiență încântătoare în întreaga familie.

„Animale de companie 2”, însă, este extrem de subțire. De fapt, se simte ca nuggeturile de idei pentru trei pantaloni scurți individuali, coase incomplet și întinse până la lungimea caracteristicilor. În cele din urmă, poveștile se întâlnesc în slujba unui mesaj banal despre vitejie, dar până atunci încordarea a fost mult timp evidentă.

De această dată, întotdeauna de încredere Patton Oswalt preia lui Louis CK (a cărui carieră a scăzut în urma mai multor acuzații de masturbare) ca vocea lui Max, un mix terrier care trăiește în mod fericit în New York cu proprietarul său, Katie ( Ellie Kemper ), și colegii săi de salvare, Duke ( Eric Stonestreet ). Printre numeroșii vecini care se întorc din diverse specii și rase se numără iepurașul lui Kevin Hart , Snowball, care acum se preface un supererou; puful Pomeranian Gidget ( Jenny Slate , adorabil ca întotdeauna), care încă în secret ascunde pentru Max; și pisica plină de pisică Chloe (scena care fură scena Lake Bell ), care îi ține pe toți pe degetele de la picioare cu antichitățile ei pasiv-agresive.

Dar, atunci când Katie se căsătorește și are un copil, viața lui Max este răsturnată. Și iată una dintre puținele teme veridice emoționale, regizorul veteran al iluminării, Chris Renaud , co-regizorul Jonathan del Val și scriitorul întors Brian Lynch, explorează: complicațiile care apar atunci când un nou-născut ajunge în casă, cauzând confuzie pentru animalele de companie. Dintr-o dată, ei trebuie să împărtășească cu această minusculă toată dragostea, atenția și timpul de joacă de care s-au bucurat exclusiv. Totuși, emoționant, Max evoluează într-un protector pentru tânărul Liam (Henry Lynch) pe măsură ce crește și se duce la vârsta preșcolară – adică până când instinctele lui Max devin nevrotice și obsesive.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2019 297 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar