The Salesman - Clientul (2016) online subtitrat

فروشنده
The Salesman – Clientul (2016)

Forțați să își schimbe locuința din cauza construcțiilor care au loc în clădirea învecinată, Emad și Rana se mută într-un apartament în centrul Teheranului. Un incident care are legătură cu fostul chiriaş va schimba dramatic viața tânărului cuplu.

Un nou film sombr al lui sghar Farhadi este povestea unui eveniment șocant și misterios care spulbește bunăstarea unui cuplu de clasă mijlocie. Este vorba despre mândria masculină, violența masculină, privilegiul masculin – dar de la prima apariție la Cannes anul trecut, filmul și-a depășit propria semnificație imediată. A devenit un totem pentru rezistența culturală a lui Donald Trump când interdicția de călătorie propusă a amenințat-o să-l excludă pe acest regizor iranian din premiile Oscar, unde vânzătorul a fost nominalizat la cel mai bun film în limba străină (Farhadi a câștigat deja un Oscar în această categorie pentru filmul său din 2011 O separare ). Interdicția a fost răsturnată, dar Farhadi a rămas oricum la protest. Filmul său a avut o proiecție în aer liber extrem de bine participată în noaptea la Londra și a câștigat Oscarul.

Pentru ceea ce merită, oa doua vizionare mi-a confirmat sentimentul că acesta este un film minor Farhadi: forțat, constant, bine acționat, dar puțin contrazis și nesubt. Cu toate acestea, ironia nediscutată este că Vânzătorul este probabil cea mai pro-americană lucrare pe care industria de film iraniană a produs-o vreodată. Cele două personaje principale ale sale sunt prezentate într-o producție de amatori a lui Death Miller a unui vânzător din Teheran, iar piesa se referă la aprobare într-o clasă școlară. Desigur, jocul lui Miller este o critică tranșantă a visului american, dar, cu toate acestea, valoarea sa culturală este asumat cu calm, fără a fi atacat în fața statelor în dialogul lui Farhadi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 5m 2016 348 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar