The Saint (2017) online subtitrat

The Saint
The Saint (2017)

Simon Templar (Adam Rayner) este un hoț cunoscut în lumea mafiei ca Sfântul (The Saint), solicitat de un om de afaceri rus ajuns într-o situație disperată de ași găsi fiica dispărută fără urmă. Simon descoperă că tânăra este răpită de un adversar periculos din trecutul lui.

Cea mai recentă adaptare a Sfântului este un film direct-digital filmat inițial ca pilot pentru un serial TV din 2013. A fost lansat odată cu moartea recentă a starului Sir Roger Moore, care apare în el.

Producția are câteva atingeri bune. Cu siguranță nu este filmul Saint din 1996. Saint (2017) s-a simțit ca oamenii care au făcut-o să fi urmărit filme și emisiuni TV Saint și să fi citit cărți Saint, ceea ce nu aș fi putut spune despre filmul din 1996 sau telefilmul

În filmul din 2017, Sfântul, Robin Hood al crimei, este chemat de un hoț bogat. Hoțul bogat este implicat într-o înșelătorie pentru a muta electronic miliarde de dolari în bani de ajutor umanitar aparținând unei țări terțe într-un cont offshore. După ce își crește conștiința și nu o urmărește, fiica lui este răpită. Sfântul trebuie să o salveze pe fată și să se asigure că banii de ajutor ajung la destinatarul său.

Acest film a primit o mulțime de atingeri frumoase care îl fac să se simtă un pic mai mult ca Sfântul. Prezintă doi foști „Sfinți actori”, Moore și Ian Ogilvy, care l-au interpretat pe Sfântul la sfârșitul anilor ’70. Filmul o prezintă și pe Patricia Holm, un personaj din romane și îi oferă Sfântului un coleg dopey care îl numește „șef”. Acesta este vintage Saint atât al literaturii, cât și al filmului chiar acolo.

Adam Rayner aduce mult mai mult farmec și carisma rolului decât portretelor mai recente. Nu este la nivelul lui George Sanders în anii ’40 sau al lui Moore în anii ’60, dar există o distracție infecțioasă la felul în care Rayner joacă personajul și este bucuros de urmărit.

Spre deosebire de filmul din 1996, filmul din 2017 primește ideea că Robin Hood of Modern Crime ar trebui, să știi, să le dea săracilor dacă îi fură niște escroci. Filmul îl stabilește pe Sfânt în aceeași ordine de idei ca multe dintre cărțile anterioare celui de-al Doilea Război Mondial.

Deci unde merge filmul telefilm greșit?

Există trei mari probleme, după cum o văd. În primul rând, există prea multă tehnologie. Am înțeles că acesta este secolul al XXI-lea și totul este computerizat, dar am văzut episoade cu Star Trek cu o babă mai puțin plauzibilă pentru a susține orice scenă care urmează.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2017 496 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar