The Revenge of Robert (2018) online subtitrat

The Revenge of Robert
The Revenge of Robert (2018)

Papusa originală Robert este un băiat în costum de marinar și se spune că oricine nu reușește să-l „respecte” va fi blestemat. În serialul de film al scriitorului-regizor Andrew Jones ( The Amityville Asylum 2013, Cabin 28 2017), Robert pare vag personajul din cartea Goosebumps, „ Night of the Living Dummy” . După ce a terorizat o familie din 2015, Robert , un muzeu din 2016, The Blird of Robert the Doll , și a luptat împotriva naziștilor în pre- turnul său din 2006, Robert și The Toymaker, Robert se întoarce să lupte cu mai mulți naziști în The Revenge of Robert the Doll .

Potrivit Lore, păpușa originală a fost făcută în Germania la sfârșitul secolului XX, înainte de a ajunge în SUA, și, probabil, acest lucru l-a inspirat pe Jones să-și pună spinul pe Robert în fața regimului cel mai infam al acelei națiuni. Oricare ar fi cazul, cu siguranță a inspirat The Revenge of Robert the Doll, care va fi lansat pe DVD marți, 6 martie 2018, prin 4Digital Media. Este, bine, este ceva!

Aici naziștii sunt după o carte mistică care poate acorda viață obiectelor neînsuflețite. S-a trecut de la o persoană la alta și s-a încheiat în mâinile toimakerului Amos Blackfoot (Lee Bane: A Haunting at the Rectory 2015, Werewolves of the Third Reich 2017). Încearcă să fugă din țară cu trenul, dar ajunge să găsească la bord câțiva ofițeri nazisti de rang înalt. Cu toate acestea, Blackfoot a folosit deja cartea pentru a-i da păpușilor sale viață, inclusiv una pe care o numește Robert. Odată cu închiderea naziștilor, păpușile nu se vor opri de la nimic pentru a-și proteja „stăpânul” de rău. O vor face la următoarea oprire sau vor ajunge cel de-al treilea Reich la mâna superioară?

Dacă acest lucru sună oarecum ca în serialul Puppet Master , atunci ar trebui să vedem și celelalte filme ale lui Jones și co.: Alături de mafioși ca Poltergeist Activity din 2015 , există viitoarele Primeval Predator și Noaptea morților vii: resurrecția din 2012 . Nu sună de parcă intenționează să reînnoiască Citizen Kane din 1941 oricând în curând

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,50 din 5)
Încarc...

1h 20m 2018 334 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: The Revenge of Robert
  • Data lansari: 06-03-2018
  • Genul: Horror
  • Regizori: Andrew Jones
  • Evaluare: 3.5 2 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar