The Reaping - Zece semne rele (2007) online subtitrat

The Reaping
The Reaping – Zece semne rele (2007)

Ascuns printre padurile si mlastinile din Louisiana, Haven este un oras unde regulile ratiunii par a fi fost rescrise. Un copil a murit si raul s-a transformat in sange, ceea ce inseamna numai inceputul a ceea ce pare a fi o reintoarcere a celor zece calamitati biblice asupra orasului.Pentru prima data in cariera ei de profesionist, Katherine nu poate explica aceste fenomene prin stiinta. Locuitorii orasului cred ca un copil enigmatic pe nume Loren McConell (AnnaSophia Robb) a adus mania lui Dumnezeu in orasul lor, dar ceea ce ei vad ca fiind un vestitor al raului, Katherine o vede ca pe un copil pierdut care are nevoie de ajutorul ei. Cu cat este mai mult atrasa in inima intunecata a misterului, cu atat mai mult Katherine descopera rolul ei in aceasta conspiratie care ameninta sa invaluie lumea in intuneric.

Singurul lucru notabil de la distanță cu privire la acest salt special de boos, breton și scârțâie de uși, balansarea mușchiului spaniol, cretin copii blond și decolteu umflător, prezentat creativ din diferite unghiuri în diverse contexte, este că încearcă să îmbine tendința horror cu încălzirea – piața lui Dumnezeu.

Acest decolteu, alternativ umflător și înflăcărat, aparține lui Hilary Swank, care, în calitate de Katherine Winter, o ministră legată de credință, transformată în miracolul înfăptuit de științe, călătorește în lumea semnelor de grație. Katherine transformă sărbătorile în pește, vin în H2O și descoperirile sale într-un plan de lecții pentru studenții ei de la Universitatea de Stat din Louisiana, unde lucrează cot la cot cu crucifixul care poartă și-a îndrăgostit Ben (Idris Elba). Când filmul se deschide, minunașii cercetează un eveniment din Santiago, în Chile, unde credincioșii mormăiți și fascinați au dus la adorarea cadavrului vechi de zeci de ani al unui preot care, pentru un închinător, este literalmente lăsător de deget. Destul de sigur, Katherine descoperă că nu cadavrul ceruos este cel care face ca cei fideli să se răsucească și să urle, ci mai degrabă fumurile de la o rafinărie locală de petrol. Caz inchis.

Nu așa filmul, care continuă, se datorează în mare parte unui străin zâmbitor, Doug Blackwell (David Morrissey), care îi aduce lui Katherine vești despre fapte ciudate într-un oraș retras din Bayou, numit Haven. Înarmați cu echipamentele de laborator, computerele și credința și îndoiala lui, ei-minuni plonjează mai întâi într-un râu care a transformat recent culoarea sângelui și apoi într-un val mare de prostii care implică greutăți de motocicletă și dragoste satanică. , accente șubred și foi transpirate. Există o fată ciudată care obișnuia să locuiască în satul celor blestemați și un bărbat gras, desfășurând un costum alb și plin de culoare îmblânzită de Burl Ives. Sunt broaște căzătoare, muște zbuciumate, păduchi târâți și vaci cu adevărat nebun. Din păcate, există și alte cinci ciumă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2007 648 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar