The Purge: Election Year - Noaptea judecății: Alegerile (2016) online subtitrat

The Purge: Election Year
The Purge: Election Year – Noaptea judecății: Alegerile (2016)

Au trecut doi ani de când Leo Barnes (Frank Grillo) se opri dintr-un act regretabil de răzbunare. Acum, servind ca șef al securității pentru senatorul Charlie Roan (Elizabeth Mitchell), misiunea lui este să il protejeze într-o cursă pe președinte și de a supraviețui ritualului anual care vizează pe cei săraci și nevinovați. Dar, când o trădare îi forțează pe străzile din DC, pe de o noapte, atunci când nici un ajutor nu este disponibil, ei trebuie să rămână în viață până în zori … sau să fie sacrificati pentru păcatele lor împotriva statului.
Noaptea judecăţii. Alegerile onine subtitrat este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional.

Întrucât aceasta este cea de-a doua secvență a lui „ The Purge ”, „ The Purge ”, al lui DeMonaco, nu se dezvoltă sau se extinde în mod semnificativ pe premisa filmului original. Noul Părinți Fondatori ai Americii (NFFA), un grup de oameni politici cu sânge albastru care se opresează pe săraci, sunt într-un fel controlat și încă folosesc Purge Night pentru a-și alătura propriile buzunare. Așadar, depinde de senatorul Charlie Roan ( Elizabeth Mitchell ) să oprească Purge Night – cu condiția să supraviețuiască. NFFA îl țintește pe Roan pentru asasinat, lăsându-l pe gardianul de corp Leo Barnes ( Frank Grillo ) și pe prezenții din clasa muncitoare Joe ( Mykelti Williamson ) și Dawn ( Liza Colon-Zayas ) pentru a-l menține pe senator în viață.

Problema fundamentală a acestui scenariu este că violența din „Anul alegerilor” este doar selectiv urât. Pe de o parte, filmul pare să fi fost filmat cu un filtru cu sticlă de bere, iar obișnuita fotografie digitală manuală a seriei este folosită pentru a acoperi în loc de scene de acțiune directă. Însă violența din film se presupune a fi nu doar cathartică, ci chiar plăcută pentru mulțime. Roan s-ar putea să vorbească despre un joc bun, dar ea nu protestează niciodată prea mult când Leo și aliații săi opresc băieții răi ucigându-i. NFFA – care nu seamănă cu Donald Trump, în ciuda filmului filmului „Keep America Great” – ar trebui să fie rău, deoarece vorbesc din ambele părți ale gurii. Dar, în timp ce liderii lor protestează că nu este „ipocrit” să purgi, deoarece violența este „purificatoare”, „noi” ar trebui să se bucure de privirea Dawn scoate orice băieți răi generici de care Leo nu este capabil. Nu poate exista nimic substanțial diferit între metodele lui Leo și NFFA. Dar orice pretenții asupra unei satiri eficiente ies pe fereastră când răufăcătorii tăi strigă despre natura americană a violenței, iar singurul răspuns pe care îl obțin este o moarte cruntă.

Atunci, din nou, ce te-ai aștepta de la un film care tratează eroi cu guler albastru ca Joe și Dawn ca semnele de progres? Există atât de mult în neregulă cu acest film, din schema de noroioasă vizuală a scorului său Hans Zimmer-Lite (încercați să asculte filmului claxon-cum ar fi muzica și nu cred că de Zimmer „ Inception “ braaahm- scor intensiv). Dar partea cea mai rea este că încearcă să treacă ca un film despre și pentru cei pe care Jarvis Cocker i-a numit celebrul „oameni obișnuiți”. Dawn este o eroină care se lovește de personalitate, care nu are nicio personalitate – ea primește cu o privire și o armă – dar Joe este stereotipic. El a fost curios curios de nevoia sa de a-și proteja bodega, a cărei Purge Night premiază misterios rachetă chiar înainte de Purge. Dar o mare parte din dialogul lui Joe este flagrant, uneori ofensator, ca atunci când grupul lui Joe este înconjurat de membri de gașcă și se lamentează că sunt ca o găleată de pui prăjit, care urmează să fie atacat de o grămadă de „negri”. Utilizarea de către Joe a cuvântului „negro” se presupune a fi convivială, nu jignitoare, dar îl folosește de trei ori de dragul de a-și stabili toate bunele credințe. Cum ar trebui ca telespectatorii să aibă încredere într-un film care folosește cursa lui Joe ca punct de vedere ieftin? Joe chiar îl salvează pe Leo dezvăluind că a fost cândva membru al bandei. Iar unul dintre clienții obișnuiți ai lui Joe îi pasă doar de două lucruri: „păsărică și vafe”. Exact ce ne trebuie – un alt film care vede oamenii negri prin lentilele tropelor rasiste.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2016 820 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar