The Protector online subtitrat

IN DERULARE 3 Sezoane - 25 Episoade
The Protector

Hakan (Çagatay Ulusoy) este un tip din cei 20 de ani, care lucrează pentru tatăl său Neset (Yücel Erten) într-un mic magazin de antichități din Marele Bazar al Istanbulului. Dar are vise care încep cu un magazin de antichități din centru, pe care l-ar fi deschis cu vărul său Memo (Cankat Aydos), în umbra sediului companiei imobiliare condusă de eroul său, Faysal Erdem (Okan Yalabik). Dar Neset nu le va împrumuta bani, deoarece crede că cei doi sunt imaturi și impulsivi.

Erdem a făcut o încercare de a renova Hagia Sophia, în vârstă de 1.500 de ani, dar alții sunt în competiție … până când, desigur, nu mai sunt în imagine, ca să zic așa. Arată că Erdem, care și-a construit imperiul din circumstanțe nu spre deosebire de cele ale lui Hakan, nu se va opri la nimic pentru a obține ceea ce își dorește.

Hakan descoperă când vizită o proprietate Erdem pentru a livra un covor pe care Erdem îl angajează, așa că decide la fața locului să intervieveze. Asistentul lui Erdem, Leyla (Okan Yalabik), batjocorește încrederea și lipsa lui Hakan în timpul interviului, chiar când Hakan îi amintește că Erdem nu a fost niciodată la facultate. Când pleacă, el salvează o fată de un candelabru care se încadrează, iar Erdem observă. El îi spune lui Leyla să-l angajeze.

O femeie pe nume Suzan (Defne Kayalar) a intrat în magazin în căutarea unei cămăși din epoca otomană, pe care Hakan știe că o au, dar Neset spune că nu este de vânzare. Știm că Suzan are legătură cu Erdem – vorbește despre cămașa lui Handem, Mazhar (Mehmet Kurtulus) – dar Hakan nu. Disperați, Hakan și Memo merg în spatele lui Neset și încearcă să vândă tricoul lui Suzan; imediat după ce Neset îl găsește, focurile de armă izbucnesc și el este lovit. El îi spune lui Hakan să-l ducă la un prieten farmacist Kemal (Yurdaer Okur) și fiica sa Zeynep (Hazar Ergüçlü). Când Neset moare, perechea îi spune lui Hakan să-și pună tricoul; este necesar ca el să devină Protectorul, a cărui datorie este să îl oprească pe Nemuritor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

45m 2018 680 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: The Protector
  • In derulare: Da
  • Data lansari: 14-12-2018
  • Data finalizari: 06-03-2020
  • Genul: Actiune, Aventura
  • Regizori: Binnur Karaevli
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!