The Promise (2016) online subtitrat

The Promise
The Promise (2016)

Michael este farmacist într-un sat din Turcia. Este anul 1914, iar armonia dintre creștini și musulmani, turci și armenieni, este pe cale să ia sfârșit. Din dorința de a studia medicina, Michael acceptă să se căsătorească cu o localnică, convins că va ajunge să o iubească cu trecerea timpului. Se îndreaptă spre Constantinopol și promite să se întoarcă pentru nuntă după ce devine doctor. Este trimis în casa verișorului tatălui său, un negustor local. Aici o întâlnește pe Ana, implicată într-o relație cu jurnalistul Chris. Când în Turcia izbucnește războiul, Michael este nevoit să își îndeplinească serviciul miltar. Va reuși să își țină promisiunea facută?

Scriitorul și regizorul originar din Belfast, Terry George, este cel mai mult acasă în setări în care există probleme și își pare rău pentru jocul neintenționat al cuvintelor. Cu regizorul Jim Sheridan a realizat două dintre cele mai atrăgătoare și memorabile filme despre patria sa și istoria ei chinuită, „ În numele tatălui ” din 1993 și „ Boxerul ” din 1997 , ambele jucând cu Daniel Day-Lewis . Când el a fost în spatele camerei de filmare în sine, nu a ales rom-com-uri: filmul său din 1998, HBO „A Bright Shining Lie”, a tratat debacul din Vietnam dintr-o perspectivă militară particulară, iar în 2004, „ Hotel Rwanda”A aruncat o privire concentrată asupra acțiunii unui om împotriva genocidului ruandez. Chiar și mica vizionată tragedie a lui George „Rezervarea drumului” din 2007 a avut un punct mai mare despre bolile societății care-și animă miezul.

Cu „ Promisiunea ”, George, co-scris cu Robin Swicord , tratează genocidul armean din prima parte a secolului al XX- lea, o acțiune întreprinsă de Imperiul Otoman, care va fi îndată deplasat, ca un exercițiu lateral în alianță cu Germania, în timpul Primului Război Mondial, urma să izbucnească. Peste un milion de suflete au fost ucise în această acțiune, pe care guvernul turc contemporan încă refuză să o recunoască. Într-adevăr, recentul film „ Locotenentul otoman”, Setată în aceeași perioadă ca aceasta, este produsă în parte de interesele turcești și are mai multe scene în care se pronunță„ orice ar fi fost ucis armenii care ar fi avut-o să vină ”. Și acest film a fost votat în mod prealabil pe IMDb de denunțatorii genocidului armean. Un lucru frumos despre George este că, atunci când preia un subiect, el nu se aruncă înapoi și nu se întoarce cu privire la adevărurile pe care trebuie să le transmită. Dar este greu de negat faptul că, în anumite privințe, „Promisiunea” face un drum lung pentru a ajunge la carnea poveștii.

George și Swicord au ales să concentreze povestea în jurul unui triunghi de dragoste. Tânărul Mikael Boghosian, un boticar dintr-un sat din Turcia de Sud, se năruiește cu o tânără dintr-o familie de mijloace pentru a merge la Constantinopol pentru a urma școala medicală. La casa rudei binevoite cu care se cazează, o întâlnește pe frumoasa Anna, o artistă care este și armeană. Anna este căsătorită cu Chris Myers, un jurnalist american angajat, care este, de asemenea, un băutor greu de cap. Vedeți unde merge asta.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

2h 10m 2016 605 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar