The Privilege - În umbra privilegiului (2022) online subtitrat

Das Privileg - Die Auserwählten
The Privilege – În umbra privilegiului (2022)

Vizual, filmul arată bine și cu siguranță există câteva momente atmosferice aici care ajută la susținerea acestui film. Din nefericire, Privilegiul arată aproape imediat și apoi constant prin film, într-un efort de a crea niște sperieturi ieftine.

Problema este că niciodată nu este suficient să simți vreun fel de frică față de ceea ce se întâmplă. Acest lucru este deosebit de problematic, deoarece în timpul ședinței li se dau instrucțiuni specifice personajelor noastre să nu se uite la spiritul răuvoitor dacă ajunge. Dar totuși… l-am văzut deja, așa că întreaga scenă se prăbușește.

Totuși, ceea ce este mai eficient este paranoia pe care acest film încearcă să o derive din filme precum The Thing și Invasion of the Body Snatchers. Există o premisă cu adevărat solidă în acest film și există momente care funcționează cu adevărat bine.

A vedea un elev de școală forțându-și un cuțit în propria gură este un moment deosebit de plin de sânge, în timp ce a afla ce se întâmplă de la început este la fel de memorabil. Dar aceste secvențe sunt trecătoare, iar filmul de cele mai multe ori alunecă în ape de formule.

Deschiderea puternică și câteva momente noduroase ar putea fi suficiente pentru a te încânta, dar, din păcate, nu sunt suficiente pentru a-l păstra pe acesta ca un film de groază foarte memorabil pentru mult timp. Cu alte câteva rescrieri și o editare mai puternică, acesta ar fi putut fi un film cu adevărat solid, dar, din păcate, ceea ce obținem este un amestec de groază care vă va lăsa înfometat de mai multe.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2022 11 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar