The Princess Diaries 2: Royal Engagement - Printesa indaratnica 2 - Nunta (2004) online subtitrat

The Princess Diaries 2: Royal Engagement
The Princess Diaries 2: Royal Engagement – Printesa indaratnica 2 – Nunta (2004)

Draga Jurnalule,
S-au intamplat atat de multe in ultima vreme. Am terminat colegiul! Am absolvit Princeton unde am studiat Stiintele Politice. Acum plec spre Genovia! Aceasta este cea mai recenta si mai emotionanta schimbare din viata mea, una din multele care s-au petrecut in ultimii ani.

Printesa Mia

Au trecut citiva ani de la perpietiile descrise in „The Princess Diaries”, iar printesa MIA (ANNE HATHAWAY) a devenit o tanara de o uimitoare frumusete, gata sa-si asume obligatiile de Printesa de Genovia.

Dar, de indata ce se muta in Palatul Regal, impreuna cu frumoasa si inteleapta ei bunica Regina Clarisse (JULIE ANDREWS), afla ca zilele de printesa sunt numarate, caci trebuie sa renunte la tiara in favoarea coroanei regale. In plus, Printesa Mia afla ca potrivit traditiei casei regale, poate fi incoronata regina abia dupa ce se casatoreste. Iata cum se perinda acum un sir lung de pretendenti, care isi doresc sa devina rege.

O suita de peripetii hazlii se petrec odata cu incercarile de a descoperi cel mai potrivit mire, iar regizorul Garry Marshall (Pretty Woman, Runaway Bride) foloseste aceste ocazii pentru a realiza o comedie simpatica si induiosatoare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (8 voturi, medie: 2,50 din 5)
Încarc...

1h 53m 2004 2.971 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar