The Postcard Killings (2020) online subtitrat

The Postcard Killings
The Postcard Killings (2020)

Au existat o mulțime de adaptări (în primul rând pentru televiziune) ale ficțiunilor pulpitoare ale autorului megaselling, James Patterson, deloc memorabile, cu excepția posibilă a thrillerului din 1997, „Kiss the Girls”. Dar atunci, cărțile sale vizează rareori mult mai mult decât divertisment de unică folosință, așa că este suficient de potrivit pentru ca versiunile lor de ecran să își urmeze exemplul.

În conformitate cu acest standard, nu este nimic în neregulă cu „ The Postcard Killings ”, care derivă dintr-o colaborare unică cu 2010 cu romancieră suedeză de criminalistică Liza Marklund, care a ajuns pe locul 1 pe lista de bestselleruri din SUA. Dar nu este nimic corect în ceea ce privește coproducția britanico-americană. Înfăptuită de Jeffrey Dean Morgan, în calitate de detectiv NYPD, care urmărește ucigașii în serie ai fiicei sale în Europa, această ocolire neinspirată pe un teren comercial în limba engleză impersonal pentru regizorul bosniac Danis Tanovic(un câștigător al premiului Oscar pentru „No Man’s Land” din 2001) ar trebui să ofere fanilor lui Patterson și spectatorilor diferiți, exigenți, un potboiler de crimă acceptabil, dar nu deosebit de plin de suspiciune, pentru vizionarea la domiciliu. Obține o lansare teatrală în partea statală pe 10 ecrane, 13 martie, simultan cu lansarea la cerere.

O mulțime de imagini amețitoare este suficientă pentru a transmite durerea imediată, mânia și băutura înfundată suferită de Jacob Kanon de Morgan, după ce a aflat că singurul său copil și soțul ei recent a fost găsit ucis la Londra. Mai rău, totuși, au fost descoperiți cu sângele lor drenat metodic, cadavrele „puse în scenă” într-o poziție grotescă, cu unele membre tăiate și altele aparent „împrumutate” de la victimele anterioare. Famke Janssen apare destul de mult timp, fosta soție a lui Jacob, Valerie, pentru a adăuga mai multe histrionice, inclusiv pentru a-i înfăptui în mod irațional vinovăția pentru că a plasat cuplul în pericol finanțând luna de miere europeană.

Vrând să găsească el însuși criminalul sau ucigașii, Jacob rămâne în continuare, plictisind anchetatorii britanici, apoi călătorește la Munchen, Stockholm și nu numai, deoarece mai multe cupluri tinere sunt victimizate. Fiecare crimă este precedată de o carte poștală criptică trimisă unui jurnalist din orașul relevant. În Suedia, el formează un soi de parteneriat cu un asemenea scrib, expatriatul american Dessie (Cush Jumbo), precum și cu poliția locală. În cele din urmă, aceștia susțin că crimele sunt „înscenate” ca referințe la diverse opere de artă celebre, trimițând un mesaj destinat a fi primit de un bogat colecționar de artă încarcerat (Denis O’Hare), pe care Valerie îl întreabă la fel de periculos în state.

Între timp, o altă pereche de tineri americani cu față proaspătă (Naomi Battrick, Ruairi O’Connor) se îmbracă pe continent, aparent vulnerabilă la străini neplăcuți, cum ar fi Pieter (Dylan Devonald-Smith) ușor tatuat (Dylan Devonald-Smith), întâlnit într-un tren și iubita care mai târziu i se alătură (Sallie Harmsen ca Nienke). Dar această dinamică nu este ceea ce apare, oferind „The Postcard Killings” singurul său twist efectiv al complotului la aproximativ 45 de minute.

În timp ce Tanovic se bazează oarecum gratuit pe rezultatele finale negre ale acestor abateri în serie, violența reală se întâmplă în afara ecranului și, având în vedere natura poveștii sale, filmul pare ciudat de dezinteresat în a sublinia acțiunea, frica sau emoțiile. Nici măcar nu este prea mult în modul atmosferic, cu aspectul luminos, lucios, amplasat în locație, mai potrivit pentru promovarea turismului decât o poveste al cărei covârșitor cenușiu datorează o datorie conceptuală considerabilă pentru „Se7en”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2020 252 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar