The Platform (El hoyo) (2019) online subtitrat

El hoyo
The Platform (El hoyo) (2019)

Platforma va fi una greu de învins pentru premiul Midnight Madness People Choice. Are totul: comedie joasă, alegorie politică, răsuciri de câmp stâng, surprize plăcute de mulțime, violență spectaculoasă, sadism, altruism și violență încă mai spectaculoasă, toate înfășurate într-un film de groază cu un concept înalt, care mută premisa lui Cube într-un structură verticală fără milă. Este grotesc și convingător, precum grindhouse Buñuel. Și nu clipește niciodată.

Groapa este o închisoare masivă distopică cu zeci – poate sute – de niveluri, fiecare stivuită deasupra celeilalte. În fiecare zi, o platformă mare coboară prin fiecare nivel, conținând suficientă mâncare pentru toată lumea … dacă toată lumea mănâncă aceeași cantitate. Desigur, acest lucru nu se întâmplă; cei de la nivelurile superioare glumesc singuri, lăsând oamenii de la nivelele inferioare să moară de foame.

Este o metaforă vie, iar scenariștii David Desola și Pedro Rivero aruncă fiecare picătură de sens din ea, stabilind o premisă simplă și complicând-o fără încetare cu provocări fizice și complicații morale. Ține-ți-vă bine.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2019 394 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar