The Outpost (2020) online subtitrat

The Outpost
The Outpost (2020)

Primul film al regizorului Rod Lurie în aproape un deceniu este, de asemenea, unul dintre cele mai bune, și primul film de la coșmarul nostru național în 2020 a început să regret că nu am putut vedea într-un teatru. Deși aș prefera întotdeauna o expoziție teatrală, adevărul este că filme precum „ The King of Staten Island ” și „Trolls: World Tour” nu au pierdut foarte mult trecând de la multiplex la VOD. Totuși, „The Outpost” este conceput pentru a fi o experiență viscerală, ești acolo, un film precum „ Black Hawk Down ” sau „ Saving Private Ryan””Care aruncă spectatorii în mijlocul unui coșmar absolut. În timp ce zeci de filme au căutat să recreeze groaza inimaginabilă de a lupta literalmente cu viața voastră, „The Outpost” se conectează mai mult decât majoritatea, mulțumind în mare parte abilității tehnice a lui Lurie și a unei distribuții tinere care ridică ceea ce ar fi putut fi materialul prea familiar. În special, Scott Eastwood și Caleb Landry Jones fac cea mai bună muncă a carierei lor respective.

„Misiunea noastră de acum este ceea ce a fost dintotdeauna.” „Da, să supraviețuiesc”.

Doar uita la aspectul geografic al avanpost la Kamdesh în Afganistan în 2006, își dă seama cum că misiunea de a supraviețui a fost o preocupare de zi cu zi. Lurie și cinematograful său Lorenzo Senatore oferă spectatorilor o poză de urmărire la începutul „The Outpost”, dezvăluind modul în care acest adevărat avanpost se afla, practic, în cel mai rău loc posibil, în centrul unei văi adânci. Forțele inamice talibane au avut întotdeauna o perspectivă dominantă pe ea, și au reușit să se ascundă pe multe crestele pe care – l trecut cu vederea. Ele ar putea trage direct în jos , în avanpost, care a fost plasată acolo în apropiere de granița pakistaneză pentru a ajuta cu relațiile comunitare, care a izbucnit rapid în jos , după atacurile și neîncredere formate cu bătrânii locali.

Lurie și scenariștii Paul Tamasy și Eric Johnson („ Luptătorul ”) adoptă o abordare episodică pentru prima jumătate a filmului, întrucât trupele din avanpostul de la Kamdesh suferă tragedii care necesită noi lideri să preia comanda. Această jumătate constă în cea mai mare parte din conversații de rutină întrerupte de focuri de armă. Dialogul se suprapune adesea și multe dintre fețe se împletesc, dar asta este o parte din punct de vedere. Acești bărbați aveau vârste asemănătoare și deseori în fundal și toți au alternat plictiseala extremă a unui avanpost îndepărtat cu teroarea constantă asociată cu atac iminent. Câteva fețe ies în evidență, printre care locotenentul Benjamin D. Keating ( Orlando Bloom ), sergentul de personal Clint Romesha (Scott Eastwood), specialistul Ty Michael Carter(Caleb Landy Jones) și căpitanul Robert Yllescas ( Milo Gibson ).

Fiecare performanță din „The Outpost” este mai bună decât media, în special pentru filme de genul acesta și aceasta este una dintre cele mai mari realizări ale lui Lurie. Aruncă acel ac în care captează cumva natura „tipului” obișnuit al acestui grup de soldați, oferind în același timp performanților săi doar ceea ce au nevoie pentru a ieși în evidență. Eastwood este deosebit de solid, oferind o performanță atât de reminiscentă din tinerețea tatălui său, încât se poate aproape să închidă ochii și să-l audă pe Clint. (Încercați atunci când spune: „Nu. Nu azi.“ Aproape sună ca tânăr Clint numit linia.) Și Jones continuă să impresioneze, mai ales în spate jumătate a filmului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 3m 2020 498 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar