The Ottoman Lieutenant (2017) online subtitrat

The Ottoman Lieutenant
The Ottoman Lieutenant (2017)

The Ottoman Lieutenant ne expune povestea de dragoste dintre o asistentă medicală idealistă, de origine americană, și un ofițer turc, în timpul Primului Război Mondial.
Probabil că nu este întâmplător că titlul acestui film folosește un model verbal identic cu cel al „ The English Patient ”, adică articol definit, adjectiv (un tip specific de adjectiv, de fapt – un demonim), substantiv descriptiv. Ca „Pacientul englez”, „Locotenentul otoman” este o poveste despre război și despre iubire sfâșiată de război. Titlul simplu are și un aer de mister, indiferent dacă înțelegeți „otoman” să se refere la un membru al unui imperiu desființat sau la un scaun căptușit.

În cazul filmului, acesta este primul. A spus că locotenentul este un coleg drăguț, mai solemn, mai nefericit, numit Ismail Veli ( Michiel Huisman ), care îl întâlnește pe eroina americană Lucky ( Hera Hilmar ), care tocmai a ieșit dintr-o navă, de pe care tocmai a văzut cea mai uluitoare priveliște o istorie din perioada CGI pe care ți-ai putea-o imagina vreodată. Lillie, cu puțin timp înainte de acest moment, o asistentă medicală dintr-un spital din Philadelphia, îngrijită de părinți supraprotejați, dar totuși, știi, norocos, s-a încumetat în străinătate într-o misiune. Cariera ei medicală înăbușită de convingerile ei neobișnuit de progresive, rezolvă, după ce a participat și a fost inspirată de o prelegere de Dr. Jude ( Josh Hartnett), co-șeful unei misiuni medicale din Anatolia, pentru a dona un camion și materiale medicale pentru misiunea menționată.
Vizionare Placuta!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 51m 2017 616 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar