The Ones Below (2016) online subtitrat

The Ones Below
The Ones Below (2016)

Situat într-una dintre acele clădiri unde secretele (și zgomotele de sex viguros) se deplasează în sus, pe gura de ventilație, The Ones Below aprinde relația dintre două mame însărcinate cu contrastante emoții despre venirea pe lume a primul lor copil. Kate (Clémence Poésy) locuiește la etaj împreună cu soțul ei, Justin (Stephen Campbell Moore) cu soția, la parter…

Filmul său începe destul de optimist, deși, la fel de căsătoriți, atrăgătorii londonezi Kate ( Clémence Poésy ) și Justin ( Stephen Campbell Moore ) îl vizitează pe doctor pentru o ecografie a imensului lor pachet de bucurie. Totul arată minunat și toate sunt zâmbetele în timp ce conduc acasă, dar scorurile ușor înfricoșătoare sugerează că ceva este la început.

În curând, noii vecini s-au mutat în apartamentul de sub al lor – unul care a fost lăsat gol în urma morții ocupantului său, împreună cu o grădină abandonată și supraaglomerată. Dar Theresa ( Laura Birn ) și Jon ( David Morrissey ) îmbrăcău repede , îmbrăcată la modă lucrurile rapid, cu decorul lor de culoare bomboană și un design floral minuțios. Și – care sunt șansele? – Se întâmplă și că Teresa este însărcinată, la doar câteva săptămâni mai departe decât Kate.

Și astfel aceste blonde privilegiate, ambele mămici expectante, formează ceea ce pare o prietenie naturală – deși Theresa este întotdeauna puțin dornică, prea complimentară, prea familiară. (Birn, o frumusețe elegantă, finlandeză, este în același timp sexy și arătător.) Farr ne pune în avantaj cu cele mai simple conversații, cu încercări de discuții mici, care se simt întotdeauna ușor incomode.

Acest lucru este înainte ca el să-l prezinte formal pe Jon, care are exact temperamentul opus față de cel al soției sale. În timp ce este însorită și plină de viață, este neclară și lipsită de umor. Insistența sa ridicată de a scoate pantofii și de a-i căptuși unul lângă altul în afara ușii din față îți spune tot ce trebuie să știi despre el. „Cei de mai jos” este plin de detalii observatoare, idiosincratice, de acest fel.

Diferența lor de comportament devine deosebit de clară atunci când Kate și Justin îi invită la etaj pentru o cină. Theresa refuză politicos o ofertă de vin, insistând că nu va visa să bea atunci când se așteaptă, doar pentru a arunca mai multe pahare de chardonnay atunci când Jon nu se uită. Și, bine… lucrurile merg semnificativ în jos. Asta vom spune.

Se taie la câteva luni mai târziu. Kate a născut copilul ei, un băiețel pe nume Billy. Și iată că lucrurile încep să devină cu adevărat încordate. Billy este sănătos, iar Kate și Justin se descurcă bine, dacă sunt puțin îngroziți, la început. Dar aparițiile ciudate și zgomotele tulburătoare încep să se acumuleze, conducându-le constant la o frenezie: explozia unei alarme auto noaptea după noapte, sau o cadă revărsată sau sunete înăbușite pe monitorul copilului. O ofertă învecinată de un pahar de limonadă sau o pisică alunecată sub picioare pare brusc sinistră, iar apartamentul aerisit al lui Kate și Justin îi face să se simtă claustrofobi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m 2015 306 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar