The One and Only Ivan (2020) online subtitrat

The One and Only Ivan
The One and Only Ivan (2020)

Sam Rockwell găsește câteva căi neașteptate în rolul său, așa cum face întotdeauna în furnizarea vocii lui Ivan, o creatură îngrozitoare cu o inimă de aur. Ivan este de ani de zile cap de afiș la un mic circ trist, într-un centru comercial aflat pe moarte de pe autostradă. El iese la iveală la sfârșitul spectacolului, călcând, răcnind și bătându-și sânul înfricoșător, dar este de fapt un tip destul de relaxat în limitele sale concrete. Cel mai bun prieten al său este un terrier vagabond, pe nume Bob ( Danny DeVito ), iar bâlbâiala ușoară dintre cei doi se numără printre puținele momente importante ale filmului. Angelina Jolie oferă vocea matriarhului clanului, un elefant liniștit și înțelept pe nume Stella. (Jolie este și unul dintre producătorii filmului.) Helen Mirren exprimă un pudel pufos,Chaka Khan este un pui înțelept, iar marea stea „ Hamilton ” Phillipa Soo este complet irosită ca un papagal repetitiv numit Thelma. Este cu adevărat o crimă.

Supravegherea acestei menajerii este Bryan Cranston în calitate de fondator și conducător al circului, Mack, care face tot posibilul să atragă mulțimi în scădere cu rutina sa amuzantă și strălucitoare. „Singurul Ivan” pare ambivalent în legătură cu acest personaj care dictează atât de mult din acțiunea filmului. El nu este un tip rău, în sine. Este destul de amabil și îl îngrijește pe Ivan ca pe un fiu, de când gorila era copil. El nu este Joe Exotic , dar ține captive aceste animale pentru profit, lucru pe care, în cele din urmă, își dau seama că nu-l mai doresc. Cranston este carismatic ca întotdeauna, dar nu poate face atât de mult cu un personaj atât de lipsit de complexitate.

Marea mișcare a lui Mack pentru a atrage un public mai larg este de a introduce un adorabil bebeluș de elefant pe nume Ruby ( vedeta „ The Florida Project ”, Brooklynn Prince ), care îl poartă dulce pe Ivan cu necontenita ei curiozitate. (Aceasta este o chestie pentru cei mai mici spectatori.) Dar o altă domnișoară, Julia (o minunată Ariana Greenblatt ), fiica sensibilă a unuia dintre scenariștii spectacolului, scutură lucrurile și mai mult atunci când împărtășește unele dintre creioanele și picturile ei cu Ivan. În curând, el creează lucrări abstracte izbitoare, care evoluează în peisaje elaborate care reflectă dorințele sale interioare. Oricât de sugestivă ar putea părea această sugestie, devine înăbușită de nebunie atunci când toate animalele intră într-o izbucnire târzie.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 35m 2020 673 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar