The Neon Demon - Demonul de Neon (2016) online subtitrat

The Neon Demon
The Neon Demon – Demonul de Neon (2016)

In acest thriller psihologic de groaza, regizat si scris de Nicolas Winding Refn in rolurile principale cu Elle Fanning, Christina Hendricks, Keanu Reeves, Karl Glusman, Jena Malone, Bella Heathcote, Abbey Lee si Christina Hendricks. Jesse, o adolescenta naiva, tocmai si-a facut aparitia in Los Angeles. Tanara, care viseaza sa devina un manechin celebru, a pozat deja pentru cateva fotografii si simpatizeaza cu Ruby, un make-up artist care a decis sa o ia sub aripa sa. In asteptarea faimei, Jesse se instaleaza la un motel modest condus de taciturnul Hank. Prima sa noapte la hotel este marcata de aparitia unui animal salbatic in camera sa. La scurt timp, Jesse simpatizeaza cu Dean, un fotograf si descopera universul competitiv al modelelor, capabile de orice pentru a participa la o sedinta foto…

Iisiei i s-a spus că este un talent natural. Ea primește această laudă cu precauție, dar cu seriozitate. Ea vrea să creadă că este suficient de bună pentru a fi semnată de o agenție de modă de vârf la vârsta matură de 16 ani. Așadar, forjează semnătura părinților săi pe un formular de consimțământ și își permite să fie trasă într-o lume condusă de modele trupești, evazive. designeri și fotografi mercuriali. Jesse nu încetează niciodată să se bazeze pe alți oameni, dar relația ei cu fotograful amator Dean ( Karl Glusman ) devine stâncoasă odată ce își dă seama că este ceea ce toți ceilalți visează să fie. „Demonul neon” se referă, în acest sens, la lupta lui Jesse de a se transforma dintr-o frumusețe timidă care visează cerul deschis al nopții într-un prădător auto-moderat, unul care arde în mod imprudent poduri, deoarece știe că este dorit.

Narațiunea lui Jesse este întotdeauna pe jumătate realistă și pe jumătate visantă, întrucât urmează un personaj care este prins între două gânduri: acceptă puterea și atenția pe care o primește ca semn al propriei valori sau trăiește într-o lume însuflețită în care toată lumea încearcă să exploatați-vă reciproc. Chiar și Dean, cel mai simpatic personaj din film, este câțiva se îndepărtează de cariera de a deveni la fel de încântat ca apreciatul designer de modă ( Alessandro Nivola ), care în mod apelativ îi pune pe colegii lui Jesse pentru a fi doar „bine”, nu uimitor. Toată lumea vrea ceva de la Jesse, ceea ce îi este imposibil să aibă o relație care nu se termină tragic.

Pe măsură ce „The Neon Demon” continuă, Jesse se luptă să se afirme, făcând-o o necesitate pentru Dean, și pe make-up artistul Ruby ( Jena Malone ) să devină mai mult decât simple folii. Toată lumea din film reflectă în cele din urmă lupta interioară a lui Jesse, inclusiv artistul desenat de Nivola, dar și proprietarul de motel al lui Keanu Reeves. Dar cu cât aceste personaje preiau mai mult de la Jesse, cu atât devin mai puțin interesante. Vedem multe variații la aceleași calități – disperare vorace și foame insaciabilă – exprimate în prietenii lui Jesse. Dar sunt exprimate prin astfel de piese de supraîncălzit, încât în ​​cele din urmă devine prea ușor să se desprindă emoțional de fiecare secvență succesivă, asemănătoare cu visele.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 58m 2016 475 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar