The Mystery of Her (2022) online subtitrat

The Mystery of Her
The Mystery of Her (2022)

Misterul ei are o premisă grozavă pentru un film despre maturitatea. Ali (Andrea Figliomeni) a fost într-un accident de mașină și își pierde memoria. Practic nu știe cine a fost și, pe măsură ce începe să pună cap la cap momentele din viața ei, se întreabă dacă a fost sau nu fericită și ce își dorește. Tarif standard pentru un adolescent care se simte singur și confuz, iar premisa servește ca un cârlig grozav.

Se descurcă foarte bine cu premisa la început. Filmul începe când Ali se întoarce acasă de la spital. Atât publicul, cât și personajul principal au exact același nivel de cunoștințe pe măsură ce ea reîntâlnește oameni din viața ei. Unele dintre personaje sunt scrise subțire – foști prieteni care vor doar ca lucrurile să revină așa cum erau, o mamă care vrea să-l modeleze pe Ali în cea mai perfectă versiune a ceea ce a fost cândva, un iubit care nu vrea să piardă ceea ce odată. a avut și nu știe ce să spună sau să facă.

Multe dintre ele sunt foarte previzibile și necomplicate, dar asta funcționează în avantajul filmului, deoarece familiaritatea este confortabilă, ceea ce este necesar atunci când filmul este construit din ceva atât de neobișnuit precum amnezia. Niciunul dintre noi, inclusiv realizatorii de film, nu cunoaște realitatea amneziei, așa că în loc să se concentreze pe amnezie, se concentrează pe emoțiile standard ale vieții de adolescentă – părinți care nu vor să ieși cu acel băiat, un jurnal secret de poezie. pentru care nu vrei ca oamenii să-și bată joc de tine și doar se chinuie să înțeleagă sursa sentimentelor tale.

Numele companiei de producție (Faith Street Films) și filmele anterioare ale regizorului pot face să pară că ne îndreptăm către ceva foarte religios, dar din fericire nu este. Este sănătos, dar aceasta este cu adevărat amploarea influenței creștine.

Nu întinde niciodată granițele, este în mare parte doar dulce și plin de căldură. Este foarte hokey uneori și mult dialog strâns, și nu este surprinzător că aceștia sunt actori fără experiență, dar actorii se potrivesc personajelor; chiar și cele unidimensionale nu sunt atât de enervante (cu excepția tatălui lui Cameron, dar este un personaj foarte minor). De asemenea, este foarte frumos filmat în Rochester, New York. Locurile suburbane și culorile de toamnă nu îl fac să se simtă atât de mic pe cât este probabil.

O dramă ușoară care nu ajunge niciodată foarte adânc și o scriere care se potrivește, dar asta este și ceea ce face ca The Mystery of Herpe cât de dulce este. Adolescent mi-ar fi plăcut asta și ori de câte ori descopăr un film ca adult pe care știu imediat cât de mult l-aș fi adorat când eram mai tânăr, este ușor să privesc dincolo de defectele lui și să sper doar că toate versiunile pentru adolescenți ale mele găsesc și conectați-vă la el.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 49m 2022 13 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar