The Midnight Meat Train - Metroul groazei (2008) online subtitrat

The Midnight Meat Train
The Midnight Meat Train – Metroul groazei (2008)

Un fotograf doritor să-și exploreze laturile întunecate pornește în urmărirea unui criminal în serie, supranumit „ucigașul din metrou”, ale cărui crime de coșmar l-au făcut să realizeze câteva fotografii de senzație. Fotograful devine tot mai fascinat de criminal, iar incursiunile în lumea putredă a acestuia îl corup și îl transformă, căci calea în sumbrul regat al răufăcătorilor este fără de întoarcere.

Neobișnuit să fie literat de standardele contemporane, „Meat Train” oferă un timp de ecran adecvat la luptele de relații ale eroului său fotograf stresat, Leon (Bradley Cooper), al cărui gf Maya (Leslie Bibb), o chelneriță și cărticelă sexy, se ocupă mai mult de ascendent. ambiții mobile decât el. Tras între tirul scenelor crimei și munca de clasă, Leon, tofu-ul lui Cooper este înfocat de un snob cu galeria de artă (Brooke Shields) pentru că face doar „melodrama” cu camera sa. După aceea, el caută și găsește adevărata groază într-o stație de metrou, unde un model distaff piere la mâinile ticălosului (Vinnie Jones) – un muncitor din fabrica de ambalaje de carne, cunoscut doar în credite finale ca Mahogany.

Într-un fel Terminator al ucigașilor în serie, Jones-ul își pliază comerțul cu moda emoțională, așteptând liniștit victimele la călătoriile de metrou de la 2 dimineața și expediază-le cu meathook și sledgehammer, după cum este necesar. Este posibil ca acest psiho îmbrăcat în costum și cravată să nu pară extrem de credibil la început, dar pic, împușcat în părțile mai însemnate din Los Angeles, conjurează un mediu urban amenințător autentic, desfășurând o punere în scenă albastră rece și copiosă fum de efect solid. Filmul reușește să facă contemporanul LA ca un New York pre-Giuliani, care se potrivește cu aruncarea stilistică la thrillere violente de acum două decenii.

Regizorul Ryuhei Kitamura, cel mai cunoscut în rândul fanilor J-horror pentru sub-benderul său „Evil Dead”, „Versus”, arată o reținere admirabilă aici, accentuată de extensia editorului Toby Yates a lungimii filmării la o valoare mult peste medie pentru slasherul modern. O scenă de goană printre plăcile de vită care se leagănă lasă o impresie la rece, iar obiectivul Jonathan Sela oferă filmului un aspect dingy, nu în ultimul rând în scenele în care ucigașul este privit într-o baie murdară, depozitând propria carnea decupată în borcane de cabinet. Filmul nu este înspăimântător, dar este în mare parte eficient, cu toate acestea, Cooper îndreptându-și în mod capabil personajul de la un tânăr artist fermecător până la o epavă nervoasă, evocând mai multe viraje neclintite ale lui Ralph Fiennes pe parcurs.

Nuanțe slabe de „Zodiac” apar în obsesia investigativă a eroului vegan, care începe să răsfoiască ziarele vechi de secol, face fotografii, ignoră igiena personală și chiar eșantionează friptura rară. Din păcate, insinuarea laturii întunecate a lui Leon este subdezvoltată, în timp ce Maya se transformă rapid de la dezaprobarea neplăcută la somnul asociat, pur și simplu nu urmărește. Că împușcătorul cu manie slabă al lui Cooper ar deveni un căutător de răzbunare neînfricat, intimidant fizic, este explicat doar într-o oarecare măsură prin ultima trombă ridicolă, în care este dezvăluit și scopul colectării de carne umană a sacrificatorului.

În conformitate cu materialul sursă al lui Barker, scenariul lui Jeff Buhler renunță în cea mai mare parte la umorul, deși atunci când curatorul galeriei lui Shields vede un cadru necomercial și suspină, „Nu-mi țin respirația pe acela – un pic prea sumbr”, se crede amuzat de poza propriu-zisă. , ale cărui averi nu vor veni cu siguranță într-un joc teatral slab.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2008 1.369 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

3 Comentari "The Midnight Meat Train – Metroul groazei (2008)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 6 months ago

Nu mi-a placut finalul deloc

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 6 months ago

Film cu final nasol

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 6 months ago

Cel mai prost film

Avatar