The Meddler - Cu cele mai bune intenţii (2016) online subtitrat

The Meddler
The Meddler – Cu cele mai bune intenţii (2016)

Cu noul său iPhone, un apartament drăguț dintr-o zonă comercială și un cont bancar consistent, lăsat de către soțul ei răposat, Marnie Minervini (Susan Sarandon),  s-a stabilit în Los Angeles pentru a fi aproape de fiica sa Lori, o scenaristă de succes.. și pentru a o copleși cu afecțiune maternă.

Dar atunci când numeroasele mesaje,  sfaturi nesolicitate și vizite neașteptate, o forțează pe Lori să tragă o linie,  Marnie trebuie să găsească noi moduri de a-și canaliza optimismul și generozitatea.
Astfel, obține prieteni noi, un scop nou și se avântă într-o nouă relație,  cu un motociclist pe nume Zipper (J.K. Simmons).

Această descriere face „The Meddler” să sune ca un film de legătură mamă-fiică ușor, cu o nuanță de romantism pentru Marnie, care este curtată de doi bărbați divorțați, cel mai serios Mark McKean , nerdy Mark și fostul polițist divorțat de JK Simmons, care tinde pui, călărește un Harley și cântă la chitară. Și este toate aceste lucruri. Dar, în inima ei, este o poveste despre experiența trăită de durere. Marnie se ocupă încă de moartea soțului ei, iar Lori cu tatăl ei. Acest bărbat drag, Joe, este văzut doar în fotografii, dar el este prezența absentă care se bazează pe ambele femei și conduce multe dintre alegerile lor. Scenariul este plin de detalii atât de expertizate și atât de rar văzute în filmele de la Hollywood, încât bănuiești că provin din experiență.

Și au făcut-o. Regizorul-scriitor Lorene Scafaria („ Caut un prieten pentru sfârșitul lumiiCând Marnie vizitează familia lui Joe din New York și spune întâmplător că a trecut un an de când Joe a murit, ei o corectează: au trecut două. Asta se întâmplă cu percepția ta despre timp când ai pierdut pe cineva apropiat. Văzând că este capturat pe ecran într-un mod atât de neplăcut, este miraculos.

Acesta nu este un film „downer” de la distanță, dar nu este ciripit sau coy și nu acoperă nimic. Scenele care s-ar putea juca la fel de superficial sau pline de inimă în alte filme au o penetrare care se poate pierde din cauza greutății pe care o poartă Marnie și Lori, dar rareori discută. Când Marnie stă la pământ cu fermoarul – o vulpe argintie cu mustață și un desen bariton care o informează politicos că călătoria lui nu este o motocicletă, ci o Harley-Davidson – nu este doar o întâmplare drăguță, care a întârziat, astfel încât filmul să câștige nu va trece peste o jumătate de oră. Marnie ezită pentru că în felul său relaxat din California, Zipper îi amintește de Joe și nu știe dacă poate să iubească din nou un bărbat așa. Puteți spune că Zipper obține acest lucru, chiar dacă nu cunoaște detaliile, doar prin modul în care o ascultă: cu răbdare și seninătate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2016 354 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar