The Marine 5: Battleground (2017) online subtitrat

The Marine 5: Battleground
The Marine 5: Battleground (2017)

Acțiunea filmului se desfășoară în jurul lui Jake Carter, care acum lucrează ca EMT (Emergency Medical Technician), după ce și-a îndeplinit îndatoririle cu brio în Orientul Mijlociu. În timp ce răspunde la un apel de urgență, Carter se găsește el însuși prins într-o capcană, scopul inițial fiind de a proteja un om de o bandă de motocicliști, de o cruzime aparte…

Este greu de crezut această serie este acum pe al 5 – lea de intrare , dar am avut întotdeauna un loc moale pentru aceste filme , deoarece acestea sunt o intoarcere distractiv de 80 de actioners stil. Cu siguranță începe să prezinte semne de uzură, cu toate acestea, deoarece aceasta este probabil cea mai slabă din serie. Dacă te întorci și te uiți la originalul lui John Cena, are niște scene de acțiune șmecheră, explozii mari și doar un aspect în general frumos.

Această intrare pare să aibă un buget considerabil mai mic și este destul de vizibilă, deoarece acțiunea este o cheie foarte mică. Sunt un mare fan al regizorului James Nunn, care a regizat eliminatorii destul de excelente cu Scott Adkins, dar se pare că WWE a depășit bugetul pentru acest film, oferindu-ne foarte puțin ceea ce iese în evidență.

Filmul este în esență Die Hard într-o parcare cu eroul nostru Jake Carter interpretat de The Miz (care este acum un EMT), în timp ce încearcă să protejeze un bărbat rănit, care este urmărit de unii motociclisti foarte furioși.

Despre răufăcători se spune că sunt motociclisti supărați, dar puteți vedea unghiul lor în timp ce omul rănit l-a asasinat pe liderul bandei lor … așa că au toate motivele să fie enervați.

Carter a devenit ceva mai asemănător cu John McClane (pe vremea când era distractiv) și are chiar și câteva linii care, probabil, sunt punctul culminant al întregului film. Scenele de luptă sunt, de asemenea, destul de bine realizate și există câteva momente de violență R dificile.

Este nevoie de ceva timp pentru ca lucrurile să meargă, dar chiar și atunci când nu fac nimic spectaculos se întâmplă mai ales pentru că am văzut totul înainte și îi lipsea emoția sau tensiunea reală.

În general, The Marine 5 are câteva momente distractive, dar bugetul clar mai mic înseamnă că acțiunea este destul de plictisitoare și de uitat. S-ar putea să fie momentul ca această serie să fie descărcată necinstit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2017 323 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar