The Man from U.N.C.L.E. - Agentul de la U.N.C.L.E. (2015) online subtitrat

The Man from U.N.C.L.E.
The Man from U.N.C.L.E. – Agentul de la U.N.C.L.E. (2015)

Producția Warner Bros. Pictures Agentul de la U.N.C.L.E. îl aduce pe Henry Cavill (Man of Steel: Eroul) în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer (Rețeaua de socializare) îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie și are premiera pe marile ecrane din țară pe 21 august.

Plasat la începutul anilor 60′, în plin Război Rece, Agentul de la U.N.C.L.E. evidențiază concurența dintre cei doi agenți de top CIA și KGB. Nevoiți să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizație criminală internațională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare și tehnologie avansată. Singura pistă către organizația secretă este fiica unui om de știință german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizație.

Pe lângă Henry Cavill și Armie Hammer, din distribuție mai fac parte Alicia Vikander (Anna Karenina), Elizabeth Debicki (Marele Gatsby), Jared Harris (Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor) și Hugh Grant în rolul lui Waverly.

O agenție agitată îl onorează pe Jared Harris , apropiindu-se de un accent texan, livrează știrile, iar el și omologul său KGB dezvăluie noii parteneri nefericiți la o cafenea aglomerată în aer liber. De ce acești tipi vărsă secretele internaționale într-un cadru în care pot fi audiați fără efort este sursa unuia dintre cele mai bune gag-uri vizuale ale filmului. Din păcate, filmul nu are prea mulți „gotcha!” În geantă. Cei doi spioni se vor atinge curând în Italia, unde flirtează – Ilya cu Gaby, și Solo cu unul dintre neo-fasciști, un blah femme fatale interpretat de Elizabeth Debicki- și fă chestii de spionaj. În reimaginarea personajelor din acest film, Solo are un backstory ca un hoț de maestru, în timp ce Ilya este un bărbat puternic obsedat de șah, cu probleme de furie și tătici. Acest lucru oferă Cavill și Hammer fragmente amuzante de a face, dar, și aici este un mare aspect, orice ar fi că Cavill și Hammer ar trebui să aducă la acest film, nu o fac. Își umplu hainele foarte frumos, este adevărat, dar, în afară de asta, trebuie să carismaze ce găuri negre trebuie să conteze. „Flat” într-adevăr nu începe să-l acopere.

Apoi e direcția. Ritchie dorește clar să se dezvăluie într-o atmosferă prealabilă în anii ’60, dar el nu poate sau nu se va angaja într-un mod care să ofere orice distracție reală. Este posibil să se fi împiedicat să se împiedice de pastichele de stil „Austin Powers”, dar, indiferent de cauză, atunci când nu este incoerentă, este ticălos. Chiar și coloana sonoră are un fel de stick up fundamentul său; este chock plin de numele corecte la începutul anilor ’60 pop internațional (și în mare parte italian), dar este în mare parte lipsit de infecțiozitate. Serios, ei ar fi putut arunca un „Take It East Fratele meu Charlie” sau ceva de genul și doar un glumeț ca mine ar fi arătat anacronismul.

Există momente în care filmul își folosește lipsa de afectare din plin, în slujba unui simț al umorului obraznic, ca în ședința lui Solo în cabina unui camion, după o scenă de goană frenetică, așezat afară (sau se pare că este aproape). perie fatală cu pericol pentru partenerul Ilya. Însă, o mare parte a timpului, Richie pare neinteresat de acțiune, deși o goană finală cu un jeep, un ATV-ul scheletal și o motocicletă se dezvăluie ca un joc video alese-pentru-propria-aventură și mă refer la asta într-un mod bun. Dar greșelile sunt la fel de memorabile, ca atunci când Richie și compania folosesc evocări realiste ale atrocităților naziste pentru a completa caracterul unui tânăr minor. Și dacă ai avut norocul că l-ai văzut pe Vikander în „ Ex Machina”(Și dacă nu ați fost, ar trebui să schimbați asta), veți fi profund apreciat de cât de mult a pierdut aici. Oricum, este adorabilă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 56m 2015 907 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar