The Main Event - Masca magică (2020) online subtitrat

The Main Event
The Main Event – Masca magică (2020)

Este vorba despre o mască magică și un dispozitiv de povestire cu ridicata, care oferă superputeri unui super fan al wrestling-ului în vârstă de 11 ani, pe nume Leo (Seth Carr). Pentru că îl face mai încrezător (făcându-și vocea mai adâncă și oferindu-i o putere superioară), Leo folosește aceste puteri pentru a deveni un fenomen de lupta, în ciuda faptului că încă mai are cadrul înfricoșat al unui tânăr de 11 ani. Scenariul pentru „The Main Event” dorește să facă asta despre inima că trebuie să fie un luptător demn de WWE, dar acest film nu este atât de flagrant despre asta. Această fantezie a regizorului Jay Karas, oricât de inofensivă ar fi, se datorează întregii mascării și abilităților de vârf pe care le oferă unuia dintre norocoși. Nu este vorba despre munca grea care este intrinsecă cu toate luptele, întrucât voința deschisă a WWE de a-și sacrifica valorile de bază pentru amuzament leneș de familie.

Leo se năpustește pe această mască, așa cum fac copiii întotdeauna în filme de genul acesta – din întâmplare, în timp ce scapă de bătăuși de la școală (care sunt și fani care se luptă, dar par să primească un mesaj diferit de la ea). În ciuda modului în care începe să pară „scaune vechi de autobuz”, masca albastră îi conferă rezistență gradului Krypton: poate da jos copaci, poate face înapoi patrupedele și aruncă barile de bere prin tavanele auditoriului. Atunci când îl face pe acesta din urmă în timpul încercării, pentru a intra într-un turneu de amatori pentru filiala NXT a corporației, o mulțime de luptători din viața reală precum The Miz stau îngrijorați. Nimeni nu se întreabă cum poate cineva de dimensiunea lui Leo să facă asta sau că într-adevăr pare un copil, ceea ce face ca oamenii din WWE și scriitorii filmului să pară la fel de mut.

Invincibilul său alter ego Kid Chaos nu are niciun egal atunci când își pune acea mască, iar o astfel de componentă complot excesivă face momente obositoare, repetate goale, de a privi forța și viteza fizic imposibilă a lui Leo împotriva adversarilor săi adulți. Nici măcar luptătorul transpirat, care se poate îndepărta timp de 25 de secunde (Niko Bogojevic) nu are nicio șansă împotriva lui, iar asta face parte din modul în care filmul încearcă să facă lupta profesională ca și cum ar fi un Royale de luptă clasificat în PG, care se joacă uneori în ritm lent. mișcare, totul fără amenințarea unui rănit de 11 ani. Mai târziu în poveste, pentru că scenariul este atât de amoros în ceea ce privește puterile măștii, chiar îi permite lui Leo să facă o luptă împotriva crimei în timp ce se află cu prietenii săi. Kid Chaos devine o superstar de lupte și, de asemenea, un Spider-Man fără web, în ​​timp ce pare o versiune ieftină a ambelor.

Există mult mai mult în mintea lui Leo în afara ringului și, la fel de ocupat cum ar putea fi scenariul cu drama lui de familie și prieteni, acesta se străduiește să sune adevărat emoțional, în ciuda unor munci duioase de susținere. Tichina Arnold intră în câteva chicote în rolul bunicii lui Leo care dorește să fie influențatoare în social media și poftește după luptătorul Kofi Kingston; Adam Pally îl joacă pe tatăl trist și suprasolicitat al lui Leo, care continuă să pună capăt unei conversații importante despre modul în care mama lui Leo le-a abandonat pur și simplu. Pentru o măsură bună, scenariul aruncă chiar și un spectacol de talent pe care Leo a acceptat să-l îndeplinească alături de noul său prieten și să-l zdrobească pe Erica ( Momona Tamada ) și bazează un conflict pe faptul că Leo poate privi faima consumatoare de timp pentru a onora acel angajament.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2020 406 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "The Main Event – Masca magică (2020)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
5 months 20 days ago

Leo este un copil cu imaginație bogată dar un monstru ditamai îl doboară . Leo ar trebui să fie erou din înăutrul său așa cum i-a spus tatălui său Steve

Avatar