The Magnificent Seven - Cei șapte magnifici (2016) online subtitrat

The Magnificent Seven
The Magnificent Seven – Cei șapte magnifici (2016)

Cei șapte magnifici”, este o readaptare modernă a unei povești clasice într-un western de acțiune ce redă povestea a șapte pistolari justițiari care eliberează o comunitate de sub teroarea unor bandiți.

Localitatea Rose Creek din Mexic se află sub controlul dur al industriașului Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), iar oamenii sunt disperați și vor să se elibereze de sub tirania lui. Sub conducerea Emmei Cullen (Haley Bennett), ei caută protecție din partea unui grup de șapte pistolari, cunoscuți vânători de recompense și asasini plătiți: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) și Red Harvest (Martin Sensmeier).  Pe măsură ce se pregătesc de confruntarea cu bandiții industriașului, cei șapte se trezesc că luptă pentru mai mult decât bani.

Unul dintre aceste MVP-uri este Peter Sarsgaard , fiind numit fantastic Bartholomew Bogue, răufăcătorul acestei versiuni. Sarsgaard și Fuqua știu să nu țină nimic înapoi cu caracterizarea lor de adevărat rău. Practic îi dau o mustață de ghidon pentru a se învârti. În scena de deschidere, după ce i-a terorizat pe oamenii care se tem de Dumnezeu din Rose Creek, el le arde biserica pe pământ, ieșind-o ca diavolul călărit din iad. De fapt, este prea rău că nu obținem mai mult timp cu Sarsgaard în centrul filmului, deoarece înțelege cum să îmbrățișeze un răufăcător.

Pe cealaltă parte a monedei morale, îl întâlnim pe Sam Chisolm ( Denzel Washington ), un vânător de recompense angajat de Emma Cullen ( Haley Bennett ), una dintre cetățenii menționatei Rose Creek. Chisolm este un om al dreptății – introdus îmbrăcat în negru, călărind un cal negru. Este tipul tăiat pătrat și tăcut, ceea ce nu permite Washingtonului multe oportunități de a-și arăta carisma naturală sau abilitățile de conducere. Are câteva scene bune de chimie alături de colegii săi de stele, dar Chisolm este prea plictisitor de un erou pentru un actor atât de talentat și de obicei plăcut de urmărit.

Chisolm adună, ai ghicit, șase bărbați care să ajute la apărarea Rose Creek de Bogue și minionii săi. În primul rând, există irlandezul beat, Faraday, jucat cu pretenții capricioși de un foarte bun Chris Pratt . Întâlnim, de asemenea, cu unul dintre vechii colegi ai lui Chisolm, Goodnight Robicheaux ( Ethan Hawke ), plin de PTSD, și omul său drept Billy Rocks ( Byung-hun Lee ), care este rapid și vicios cu o lamă. Chisolm decide să lase una dintre recompensele sale să trăiască și astfel al cincilea „Magnific” devine Vasquez ( Manuel Garcia-Rulfo ). Grupul este completat cu un american nativ pe nume Red Harvest ( Martin Sensmeier ) și un domn posibil instabil numit Jack (interpretat de regele posibilului instabil, Vincent D’Onofrio).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 12m 2016 741 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar