The Lovebirds - Porumbeii (2020) online subtitrat

The Lovebirds
The Lovebirds – Porumbeii (2020)

Leilani (Rae) și Jibran (Nanjiani) sunt introduse într-un prolog, stabilite împreună dimineața după prima noapte. Ei conștientizează în mod timid motivele pentru a ține spânzurarea, chiar dacă regulile de întâlnire pentru persoanele interesante le impun să meargă pe căile lor separate și să acționeze ca și cum legătura lor nu ar fi mare lucru. Într-un montaj iute, regizorul Michael Showalter își stabilește legătura, făcând să pară că ar fi unul dintre acele cupluri care fac clic atât de bine încât vor sări în căsătorie și fericit.

Apoi, povestea sare înainte de patru ani, dezvăluind că câmpul forței magice de drăguț / amuzant / excitat, care odată îi proteja pe Leilani și Jibran de realitate, se estompau. Acum se mulează unul pe celălalt nerv. Unde s-a dus magia? A existat vreodată cu adevărat magie? Lucrurile sunt atât de tensionate încât amândoi se întreabă de ce nu l-au numit încetează.

Leilani, un director de publicitate, este o persoană spontană care își dorește ca iubitul ei să își asume mai multe riscuri. Jibran, un cineast documentar, este un planificator care crede că totul trebuie programat până la cel mai mic detaliu, cu atât mai bine să elimini surprizele. (Aceasta include chiar și „sexul ciudat”, care, așa cum remarcă pe bună dreptate Leilani, nu este ceva pe care îl poți programa. Dacă îl planifici, cât de ciudat poate fi?) Leilani crede că Jibran a devenit pretențios și amar. Jibran consideră că Leilani este un narcisist banal care nu poate merge cinci minute fără să-și reîmprospăteze pagina de Instagram și bănuiește că are o acuzație la un coleg.

Argumentele lor din primele zece minute ale filmului arată cum cuplurile care se iubesc cu adevărat se pot încă vorbi una peste alta, nu pentru că nu ascultă (deși de multe ori este cazul), ci pentru că se angajează cu lumea în mod sălbatic diferit, poate incompatibil. moduri. Acest lucru este acționat subtil de ambele variante, mai ales atunci când personajele tace și vezi nuanțe de îndoială și tristețe pâlpâind pe fețele lor. Aceste momente vă ajută, de asemenea, să vă așteptați la o dramă de comedie mai realistă, cu cheie scăzută, despre un cuplu care se desparte, ceea ce nu a fost vreodată „The Lovebirds”. Este o rușine minoră. Pe baza dovezilor disponibile, vedetele ar fi fost la dispoziție. Ultima colaborare Showalter-Nanjiani, „ The Big Sick ”, a fost acel gen de film.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2020 397 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar