The Lost City of Z (2016) online subtitrat

The Lost City of Z
The Lost City of Z (2016)

Lost City of Z este un film bazat pe fapte reale, povestea exploratorului britanic Percy Harrison Fawcett, ce incerca sa gaseasca asa-numitul City of Z, in 1925, moment in care a disparut, impreuna cu intreaga sa echipa. In urmatorii 70 de ani, numerosi exploratori au incercat sa recreeze pasii lui Fawcett. Filmul este bazat pe cartea non-fiction scrisa de David Grann.

„Orașul pierdut al Z” este despre un englez care este hotărât să găsească un oraș antic în jungla braziliană. Dar este vorba cu adevărat despre ceea ce se întâmplă când îmbătrânești și îți dai seama că visele tinerești nu s-au împlinit încă: fie că ați dat drumul la așteptare un pic, fie să vă dublați și să vă încărcați mai greu în direcția obsesiei dvs., realizând că nu este la fel de ușor pentru a menține impulsul așa cum era înainte. Telespectatorii care sunt familiarizați cu povestea adevărată pe care se bazează filmul se vor bucura la nivel imersiv, savurând detaliile perioadei și certând dacă au fost reprezentați cu acuratețe de scriitorul și regizorul James Gray („ We Own the Night ”, „ The Immigrant””). De asemenea, dacă filmul este suficient de anti-colonial pentru gusturile moderne. Cei care nu știu nimic despre povestea care intră (o categorie care m-a inclus) ar putea fi supărați de ceea ce se întâmplă. Ordinea evenimentelor nu face asta” Nu te lipi de orice șablon de film comercial stabilit. Ceea ce se întâmplă se simte la fel de întâmplător, dar inevitabil ca viața.

Charlie Hunnamare rolul lui Percy Fawcett, un ofițer al armatei britanice care, în prima parte a secolului XX, a condus expediții în jungla amazoniană pentru a găsi orașul titular, pe care l-a numit Zed, sau Z. Fawcett spera că găsirea lui Z îi va dovedi teoria că – contrar. față de atitudinile rasiste ale aceluiași popor care finanțează expedițiile sale – anumite civilizații non-albe erau mai avansate decât orice societate occidentală existentă în același timp. Percy a avut și motivații mai profunde, personale, printre care șeful să se dovedească un englez respectabil, mai ales că cariera armatei tatălui său a fost distrusă într-o explozie de comportament alcoolic („A fost destul de nefericit în alegerea strămoșilor”, spune un ofițer superior despre Percy ). Percy nu s-ar descrie niciodată în acești termeni, pentru că autoanaliza freudiană nu era ceva de atunci,

Acea ultimă ambiție are un pic de lovit, pentru că Percy continuă să se întoarcă în junglă în speranța că va găsi orașul pierdut. Soția sa Nina ( Sienna Miller ) este o proto-feministă sau cel puțin mai eliberată decât soțiile armatei engleze tindeau să fie la începutul anilor 1900. Când vorbește despre căsătoria lor ca un parteneriat de egali, este clar că aceasta înseamnă cu adevărat și că Percy și filmul respectă viziunea ei. Dar, după cum subliniază Nina, când Percy părăsește în mod repetat Anglia pentru America de Sud pentru a conduce o trupă de bărbați la fel de obsesivi (inclusiv cel mai bun prieten al său, caporalul Henry Costin, un personaj teribil transformat de Robert Pattinson) o forțează în rolul tradițional de soție și îngrijitoare pentru copiii lor și presupune că își va subordona propriile sale vise (despre care nu le-a întrebat).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 20m 2016 636 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "The Lost City of Z (2016)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Yooo.
4 months 26 days ago

Un film super !

Avatar