The Light Between Oceans - Lumina dintre oceane (2016) online subtitrat

The Light Between Oceans
The Light Between Oceans – Lumina dintre oceane (2016)

Isabel Graysmark (Alicia Vikander) și Tom Sherbourne (Michael Fassbender), trăiesc izolați pe țărmul unei insule australiene și au grijă de un far maritim. E perioada primului Război Mondial. Într-o zi, cei doi aud plânsetul unui bebeluș și descoperă o barcă plutind în derivă pe valuri. Înăuntru e un bărbat mort și o fetiță de doar câteva luni. Isabel și Tom decid să o crească drept fiica lor, însă peste câțiva ani, această decizie le va provoca multă suferință. Într-o vizită ei cunosc o văduvă îndurerată care și-a pierdut pe mare, cu ani în urmă, soțul și fiica nou-născută. Isabel și Tom își dau seama că această străină e mama biologică a fetiței lor…

Tom Sherbourne ( Michael Fassbender , oferind o performanță foarte măsurată și încrezătoare) este un veteran din primul război mondial care se luptă cu tulburarea de stres post-traumatic înainte ca starea sa să aibă cu adevărat un nume. În unele dintre cele mai bune scene ale filmului, aflăm că Tom a fost împovărat de aleatorii vieții și a morții. De ce a trăit, dar colegii săi soldați au murit? Unul aproape că are sensul că Tom nu crede că „merită” că l-ar fi făcut acasă și că își va petrece restul vieții în singurătate, refuzând să ia mângâierea creaturii pe care ceilalți tineri i-au pierdut pentru totdeauna când au plecat. la război.

În acest scop, Tom se înscrie să își ia o slujbă pe care nu mulți și-ar dori-o, pentru a conduce un far extrem de îndepărtat din Australia, într-un loc în care se pot vedea două oceane din vârful său. Ultimul deținător al farului a fost concediat când a spus cuiva că i-a permis soției sale să semnalizeze o navă care trece. Întreruperea protocolului a fost o mică problemă – faptul că soția lui a murit câțiva ani a fost una mult mai mare. Și totuși acest job deloc râvnit schimbă viața lui Tom atunci când o întâlnește pe fiica noului său șef, o domnișoară și frumoasă tânără pe nume Isabel ( Alicia Vikander). Înainte de mult, Isabel și Tom sunt căsătoriți, intenționând să-și întemeieze o familie pe insula Janus. Isabel rămâne însărcinată, dar pierde copilul într-o scenă sfâșietoare în care Tom se află în far și nu poate ajunge la el. Ea rămâne din nou însărcinată. Tragedia lovește din nou.

În timp ce Isabel și Tom jelesc pierderea celui de-al doilea copil, se întâmplă o minune. O barcă cu rând se spală pe uscat, transportând un trup mort și un copil. Nimeni de pe continent nu știe că Isabel a pierdut al doilea copil. Ei ar putea doar să-i ia pe acest nou copil ca pe al lor și nimeni nu ar ști altfel. La început, planul pare să funcționeze perfect, întrucât Isabel, Tom și noua lor fiică Lucy găsesc fericirea, dar o vizită pe continentul forțează o întâlnire între Tom și o femeie misterioasă ( Rachel Weisz ) care schimbă totul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

2h 13m 2016 1.088 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar