The Levelling (2017) online subtitrat

The Levelling
The Levelling (2017)

Somerset, Anglia. Medicul veterinar Clover Catto se întoarce la ferma la care a copilărit după ce află că fratele său a murit. Autoritățile susțin că acesta s-a sinucis, însă Clover nu prea este convinsă de acest lucru. Zona a fost devastată de inundațiile din 2014, iar ferma familiei este în ruină. Clover este nevoită să îl înfrunte pe tatăl său, iar Aubrey încearcă să înțelegă de ce a neglijat ferma. În tot acest timp, încearcă să afle mai multe detalii cu privire la moartea fratelui său.

Moartea este marele nivelator care atrage medicul veterinar Clover Catto ( Game of Thrones , Ellie Kendrick) înapoi la ferma familiei în urma morții violente a fratelui ei. – Îl poți face pe tata în locul fratelui meu? ea se aruncă atunci când cineva întreabă dacă pot ajuta, durerea întorcându-se la mânie la tatăl îndepărtat, căruia i se adresează doar ca Aubrey (David Troughton). Locuiește într-o rulotă de când „compania de asigurări sângeroase” nu a reușit să plătească pentru casa sa avariată de inundații și este în mod clar în negare cu privire la „accidentul stupid” în care fiul său, Harry, s-a împușcat la sfârșitul unei petreceri beat .

Resturile acelor dezvăluiri răutăcioase încă aruncă în fermă: oase pe grătar, pete de sânge pe pereți, brazi înfiorătoare pe pământ. Dar legăturile familiale sunt cele care ard, întrucât Aubrey își face furie față de fiica sa lungă absentă („Ați plecat!”), În timp ce Clover își învinuie tatăl pentru toate aceste necazuri („Mi – ai spus să plec!”).

De la sclipirea fațadei publice „sângeroase de bun spectacol” a lui Aubrey până la refrenul staccato al lui Clover („Bine, sunt bine”), aceste personaje par incapabile să comunice prin conversație. Cu toate acestea, este în tăcerile puternice dintre ceea ce spun că le auzim adevăratele voci. După o întâlnire cruntă în pod, bătrânul soldat Aubrey ezită momentan înainte de a lua mâna de ajutor a fiicei sale vegetariene, un gest minuscul care vorbește volume. În altă parte, o privire dezaprobatoare în timp ce Clover se luptă cu treburile de la fermă, în mod subtil cu mantra vieții lui Aubrey care, în final, „trebuie să te ridici, să te ridici din pat și să laptele vacile sângeroase”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 23m 2017 449 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar