The Lego Movie 2: The Second Part - Marea Aventură Lego 2 (2019) online subtitrat

The Lego Movie 2: The Second Part
The Lego Movie 2: The Second Part – Marea Aventură Lego 2 (2019)

Cinci ani mai târziu – cu câteva întreruperi între ele – avem „The LEGO Movie 2: The Second Part”. Și deși este foarte distractiv, nu este la fel de inteligent sau palpitant ca predecesorul său. Toate componentele sunt cu siguranță acolo: Phil Lord și Christopher Miller , cei care au stat la baza filmului original, s-au întors de data aceasta ca scenariști, în timp ce Mike Mitchell („Shrek Ever After”, „ Trolls ”) a preluat funcțiile de regie. Există cântece mai distractive și mai nebunești decât mai atrăgătoare, inclusiv intitulat „Cântecul cântecului”, care într-adevăr vă va bloca în cap. Și cea mai mare parte a vocii vii din primul film s-a întors – condusă de Chris Pratt , Elizabeth Banks, Will Arnett și Alison Brie – alături de unele completări noi binevenite, în special Tiffany Haddish, care se ocupă de scenă .

Dar ceva lipsește aici – dacă vrei, o piesă crucială, care împiedică întregul set să se alăture. Poate este o lipsă de noutate, pură și simplă. Dar mai fundamental, revelația de la sfârșitul primului „LEGO Film” – că întreaga poveste a fost manifestarea imaginației unui băiețel în subsolul său – este prezentată aici de la început. Acea răsucire culminantă era profund profundă atunci. De această dată, știm din start că anumite creații LEGO sunt opera acelui băiat ușor mai în vârstă, Finn (jucat încă o dată de Jadon Sand ), iar altele sunt creațiile surorii sale neplăcute („ The Florida Project ”), vedeta Brooklynn Prince). Conflictul dintre ele este redat sub formă animată, dar realitatea cu acțiuni în direct se revarsă din când în când.

Este încă amuzant. Pur și simplu nu este orbitor.

Totuși, „The LEGO Movie 2” te înțelege rapid cu prezentarea sa uimitoare a ceea ce s-a întâmplat în cei cinci ani de când am vizitat ultima oară Bricksburg, locul însorit și colorat pe care îl îndrăgostește fiecare om Emmet (Pratt), rebelul Lucy / Wyldstyle (Banks), înalt. -strung Unikitty (Brie) și restul personajelor numite acasă. S-a abătut literalmente într-un pustiu distopic, acum cunoscut sub numele de Apocalypseburg, cu o privire sănătoasă și dă din cap spre aspectul sumbr al „ Mad Max: Fury Road.“ (Ca și în primul „LEGO Movie”, o mare parte a distracției de aici vine din capturarea tuturor referințelor rapide și furioase ale culturii pop. LEGO Batman al lui Arnett se află în centrul unei întregi melodii hilar care analizează numeroasele încarnări cinematografice ale Caped Crusader, de exemplu. Încă o dată, nu puteți prinde toate meta-gag-urile într-o singură ședință, dar probabil că nu vă va deranja vizualizările repetate.)

Emmet rămâne însă sinele său optimist și optimist. Eforturile de a fi înfiorătoare și pline de spirit pentru a impresiona badass Lucy sunt adorabil zadarnice. Însă el găsește o oportunitate reală de a-și dovedi valoarea în momentul în care Apocalipsis devine ținta unei invazii prin creaturi LEGO Duplo aparent benigne, dar în secret, rele, din spațiul exterior. (Am observat aceste personaje strălucitoare și scârțâitoare chiar la sfârșitul primului „LEGO Film”). Este clar ce reprezintă aceste blocuri mai mari și mai simple în lumea reală; Provocarea constă în găsirea unor modalități inedite de a reflecta acea rivalitate a fraților în mod inspirat și animat, în timp ce acțiunea se transformă într-o localitate sclipitoare, plină de curcubeu, cunoscută sub numele de Systar System.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2019 320 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar