The Legion (2020) online subtitrat

The Legion
The Legion (2020)

Un soldat roman face o călătorie periculoasă pe munții iernati pentru a transmite un mesaj vital în drama de aventură a lui José Magán cu Mickey Rourke și Bai Ling.
Chiar nu poți să ai încredere în afișele de film în aceste zile. Cea pentru noua dramă de aventură The Legion prezintă Mickey Rourke și Bai Ling deasupra titlului, dar, așa cum este prea tipic pentru producțiile internaționale de astăzi, prezența lor este concepută pentru a păcăli publicul global.

Rourke, jucând un general roman, își petrece aproape întreaga poveste scurtă în film, având o discuție unilaterală cu un bust al împăratului Nero. Si Bai Ling, lasandu-si machiajul stralucitor sa faca mare parte din actoria sa pentru ea, se prezinta pentru o singura scena ca sotia sa de actorie, care ofera o discutie in forma de a-l incuraja sa devina martir.

Sfatul se dovedește a fi împlinit, cel puțin pentru Rourke, care își risipă din nou credibilitatea pentru o salarizare ușoară. Având un ochi, dermatograf sub el și lac de unghii alb, actorul nominalizat la Oscar lasă o serie de bombe f și întreabă furios bustul lui Nero, „Ce se întâmplă?” Știi, așa cum nu vor face generalii romani în acele zile.

Aceste zile sunt Siria în 62 d.Hr., pentru a fi exact, după cum ne informează titlurile de deschidere a filmului „inspirat de evenimente adevărate”. Adevărata vedetă a acestui efort de regie debutant al veteranului producător spaniol José Magán ( Stranded , Moscow Zero ) se dovedește a fi Lee Partridge, un actor britanic și interpret de circ ale cărui credite viitoare, potrivit IMDb, includ COVID-21: Lethal Virus (care nu a durat mult).

În acest film care joacă ca o versiune romană antică din 1917 , Partridge îl joacă pe Noreno, un soldat pe jumătate roman, căruia i se dă misiunea de a traversa munții iernati din Armenia pentru a transmite un mesaj urgent celor două legiuni romane care au rămas prinse în timpul invaziei. din Parthia. Noreno este considerat calificat pentru sarcina periculoasă, deoarece este un alergător expert, deși faptul că urăște Imperiul Roman și tot ceea ce înseamnă înseamnă că motivația lui lasă ceva de dorit.

Noreno, care povestește și el procedurile, pornește cu atenție pe drumul său, oprindu-se periodic să se angajeze în lupte viguroase cu sabia cu soldații din Partea care îi traversează calea. Pe parcurs, el întâlnește și diverse figuri, printre care o tânără pe care o salvează de a fi violată, un vânător de recompense care reușește scurt să-l prindă și un bărbat mai în vârstă care îl salvează și cu care se angajează într-o lungă discuție filosofică care oprește film rece. „În ultimele zile, cred că am simțit libertatea pentru prima dată”, comentează Noreno, deși este puțin probabil ca mulți telespectatori să se relaționeze.

Cu toate acestea, în mare parte, Noreno face multe și multe alergări, o activitate care se dovedește repede repetitivă pentru a viziona pe ecran. (Atletismul lui Partridge îl servește bine aici, deși restul performanței sale se dovedește neplăcut prin comparație.) Până la sfârșitul misiunii sale, devine evident că ceea ce a trecut cu adevărat Noreno a fost o experiență de creștere auto-împuternicită. „Mi-ar plăcea să cred că undeva acolo, există o femeie pentru mine”, gândește el, într-un dialog care indică sofisticarea scenariului de Pedro Santamaria și Carmen Ballesteros.

Directorul Magán nu afișează caracteristici ale secvențelor de acțiune, deși limitările bugetare, evident, nu au ajutat. De asemenea, nu scoate cu succes scenele dramatice, inclusiv una în care Rourke oferă un monolog îngrijorat, sfâșietor, care cântă ca o piesă de audiție Actors Studio, în vârstă de zeci de ani, și aproape șterge toate amintirile lucrării sale sensibile în filme precum Diner și The Wrestler.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2020 644 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar