The Legend of Tarzan - Legenda lui Tarzan (2016) online subtitrat

The Legend of Tarzan
The Legend of Tarzan – Legenda lui Tarzan (2016)

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.

Uneori trebuie să vă întrebați cum se realizează anumite filme. Nu am cunoștințe speciale despre producția „Legenda din Tarzan”. Dar trebuie să-mi imaginez că filmul a petrecut un timp atât de îndelungat în procesul de dezvoltare, încât nimeni implicat nu a găsit un moment să se uite în afara bulei de la Hollywood și să surprindă că poate chiar acum în America nu este momentul cel mai oportun pentru a reporni o cultură pop. mit care implică un tip alb cvasi-super-erou care are stăpânire asupra animalelor și anumitor popoare din Africa.

Cu majuscule „r” într-un cerc care apare sub numele „ Tarzan ” în creditele de deschidere a acestui nou film, regizat de „Harry Potter” îl urmărește pe David Yates dintr-un scenariu de Craig Brewer (din „ Hustle and Flow ” și Renumele „ Black Snake Moan ” și nu, nu glumesc) și Adam Cozad (nici o idee), ar putea avea ceva de-a face cu rațiunea de a fi a filmului – atunci când este înregistrată o marcă, trebuie exploatată. Dar înțelepciunea de a propaga orice fel de narațiune salvatoare albă în perioada încărcată de Black Lives Matter cu siguranță trebuie să fi părut dubioasă, nu?

De fapt, da, pentru că pe parcursul duratei sale de o oră și patruzeci și cinci de minute de funcționare, „The Legend of Tarzan” face lucruri pentru a-i liniști pe telespectatorii care le pasă că filmul este într-adevăr conștient de „problematicele” sale. Filmul începe cu câteva texte care evocă colonizarea a ceea ce s- a numit la sfârșitul secolului al XIX- lea numit Congo belgian și a unei scheme nefaste care implică mercenari, forță de muncă sclavă și diamante piloase, toate proiectate de un trimis numit Leon Rom. Acest coleg este interpretat de Christoph Waltz și poartă cu el un rozariu care uneori se dublează ca o zgură de distanță scurtă, care nu este deloc o piesă grea de simbolism. Oricum, este tipul rău și a fost văzut pentru prima dată intrând în cele mai adânci, nebunești, cele mai pline de sulițe ale junglei africane, pentru a face afaceri cu șeful aprig Mbonga ( Djimon Hounsou ), care îi va oferi lui Rom toate diamantele de care are nevoie pentru a-și finanța armata. … la livrarea celui mai urât dușman al său: Tarzan.

Filmul îl găsește pe Tarzan în Anglia, totul civilizat și respectabil și asemănător lordului Greystoke, care locuiește în conacul său cu soția Jane, ceva de celebritate londoneză și bărbat de influență. Rusul unei invitații de a verifica „progresul” belgianului în Congo este oferit lui Tarzan – aceasta face parte din capcana lui Rom – iar Tarzan, adică Lord Greystoke, vreau să spun John Clayton, este dezinvolt să accepte. Cu toate acestea, s-a mișcat de cererile unui diplomat / agent de investigație afro-american, George Washington Williams ( Samuel L. Jackson ), care dorește să eticheteze împreună cu, um, Tarzan și să obțină dovezi solide despre tranzacțiile ilegale de sclavi. Este tovarășul de călătorie. După T Big se intoarce la conac, descoperim că el și Jane au o destul de 21 de st de secol relație de tip. Ea, jucată deMargot Robbie , insistă că va veni și ea. El protestează „Ultimul lucru de care ai nevoie este mai mult stres” – Ți-am spus despre acea viață a secolului 21 – dar ea nu o are. Gârlă din trei lovește marea, iar odată pe continent face un ocol semnificativ pentru a vizita tribul. că Jane știa când părinții ei erau misionari. Și există multă cântare și sărbătoare într-o manieră care nu se deosebește de scena din „Hatari!” unde o fac pe Elsa Martinelli regina elefantului sau orice ar fi fost ea. Aproape șaizeci de ani și nu s-a schimbat nimic la Hollywood.

Este cu adevărat adevărat? Așa cum atestă oarecum prezența lui Jackson, „The Legend of Tarzan” face unele încercări de a aborda sensibilitățile / sensibilitățile rasiale contemporane. Aproape de fiecare dată când ceva potențial zarit își reia capul în narațiune, filmul se oprește practic pentru a se scuza și spune: „Știu ce gândești, dar nu este ceea ce crezi, doar așteaptă”, și atunci, ce faci? Știi, personajul lui Jackson se va juca cu un apercu ironic pentru a le aminti tuturor că suntem toți prieteni aici și este tipul cu accentul german și rozariul care este adevărata problemă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 49m 2016 1.065 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar