The Last Thing He Wanted - Ultimul lucru pe care l-a dorit (2020) online subtitrat

The Last Thing He Wanted
The Last Thing He Wanted – Ultimul lucru pe care l-a dorit (2020)

„Ultimul lucru pe care l-a dorit” al lui Dee Rees este de neînțeles într-o măsură aproape impresionantă – de obicei atunci când narațiunea unui film scapă de sub control, se corectează excesiv la un moment dat înainte de sfârșit. Dar nu aici. Acest anti-thriller internațional, care amestecă în mod liber jurnalismul harnic și contrabanda cu arme, continuă să-și lumineze propria cale de gibberish printr-un final dezastruos, o lovitură lentă necaracteristică, care a avut audiența mea la Festivalul de Film Sundance râzând cu voce tare.

Este genul de film care stabilește un detaliu sau o locație majoră, apoi se îndreaptă spre următorul mare și nu ne lasă niciodată să ne stabilim. Primele 15 minute sau cam așa ceva, de exemplu, stabilesc că jurnalista extrem de dedicată a Anne Hathaway , Elena McMahon a făcut unele lucrări eroice în Nicaragua; Alături de perechea ei Alma ( Rosie Perez ), aceștia evadează țara într-o lovitură palpitantă care pleacă din afara aeroportului spre fuga într-un singur avânt. Momente mai târziu, Elena se întoarce în spatele unui birou la slujba ei din Atlantic Post, dar munca ei a fost stagnată de angajatorii ei, care vor ca ea să acopere alegerile din 1984, ceea ce o înfuria. Așa că face asta, iar Rees stabilește cursa electorală cu câteva serii mari de mitinguri de campanie. Dar aceasta nu este povestea principală. Pentru că, în același timp, devine evident că tocmai povestea la care a lucrat despre contrabandă are o legătură personală, întrucât tatăl ei Richard ( Willem Dafoe ) se află în mijlocul afacerii cu armament. Într-o conversație zdruncinată care se luptă pentru a stabili acest lucru și, de asemenea, dinamica tatălui-fiicei lor, Elena își ocupă un loc de muncă pentru tatăl ei, purtând atât șapci de reporter, cât și amatori de contrabandiști.

Informația este cârma acestui Joan Didionadaptarea și, de asemenea, blestemul ei. Atâtea scene se referă la stabilirea fundalului pentru un personaj sau înțelegerea cu armele ciudate pe care Elena o primește la mijloc și face ca cursul general al evenimentelor să devină cu atât mai confuz. Se înrăutățește atunci când adăugați înjunghierii în spate, identități secrete și relații umbroase care au loc, deoarece Elena se află în Costa Rica aflând mai multe despre modul în care afacerea tatălui ei implică direct America. În tot acest timp, ediția chic a lui Rees se desfășoară cu viteză maximă, sărind între diferite vieți, paralelând cu opera secretă a lui Alma, povestea care ne trage dintr-un loc în altul. Personajele vorbesc despre misterul intenției față de opera Elenei (poate pentru că nu o văd făcând niciun raport în timpul tuturor), și despre întrebarea „De ce?” aprinde tare în aproape fiecare scenă, nu doar în cel al lui Hathaway.

Hathaway este totuși atrăgător pe această performanță și, dacă filmul ar fi mai concentrat cu intenția Elenei, bănuiesc că munca ei sinceră ar fi mai bine primită. În schimb, ea iese ca un personaj din centrul unei parodii despre un jurnalist muncitor, neînfricat, care are o intuiție magică când vine vorba de a face mișcarea îndrăzneață corectă și, mai târziu, se poate ține singură împotriva unor traficanți de arme amenințători precum Edi Gathegi Jones. În momente mai liniștite, Hathaway are un nucleu emoțional de a fi o mamă detașată și un supraviețuitor al cancerului de sân, dar ambele sunt elemente de caracter distincte care se pierd în criză.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2020 450 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar