The Last Letter from Your Lover - Ultima scrisoare de dragoste (2021) online subtitrat

The Last Letter From Your Lover
The Last Letter from Your Lover – Ultima scrisoare de dragoste (2021)

Există două povești de dragoste diferite aici, bazate pe cartea lui JoJo Moyes (” Me Before You „). În zilele noastre, Ellie ( Felicity Jones ), o jurnalistă care nu este interesată de romantism, este însărcinată să scrie despre un editor care a murit recent. Ea trebuie să treacă de un arhivar destul de înghețat și formal pe nume Rory ( Nabhaan Rizwan ) pentru a avea acces la arhiva editorului și acolo găsește o scrisoare de dragoste leșin de romantică, către cineva identificat doar ca „J”, de la cineva identificat doar ca „ Boot.”

Învățăm treptat povestea lui J ( Shailene Woodley ca Jennifer Stirling) într-un flashback la mijlocul anilor 1960. Ea își revine după amnezie în urma unui accident de mașină. „Îmi spui Larry”, îi amintește cu blândețe soțul ei frumos și bogat ( Joe Alwyn ) când îi spune Lawrence. Prietena ei cea mai bună o asigură că totul este în regulă și că are „o viață perfectă”. Dar ea simte că lipsește ceva. „Nu știu ce simțeam despre viața mea”, recunoaște ea.

Putem spune că nu doar amnezia o face pe Jennifer să se simtă pierdută. Soțul ei o tratează ca pe o podoabă frumoasă pe care o vizitează între călătoriile de afaceri și îi cere să țină companie doamnelor la petreceri, în timp ce bărbații vorbesc despre afaceri și afaceri mondiale. Un corespondent străin extraordinar, pe nume Anthony O’Hare ( Callum Turner ), sosește apoi să-l intervieveze pe Anthony în timp ce familia Stirling se află într-o stațiune de lux de pe plajă din Franța. O’Hare și Jennifer sunt blocați împreună în orașul stațiune, în timp ce așteaptă ca Stirling să se întoarcă dintr-o altă călătorie de afaceri neașteptată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2021 18 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar