The Last Days of American Crime - Ultimul jaf american (2020) online subtitrat

The Last Days of American Crime
The Last Days of American Crime – Ultimul jaf american (2020)

Adevărul este că Megaton și Netflix au fost probabil atârnați de conceptul romanului grafic al lui Rick Remender , care propune un avans tehnologic care ar putea opri toate criminalitățile din piesele sale. Este produsul a ceva numit Inițiativa Americană pentru Pace, care va trimite un semnal creierului uman care îi oprește să comită o crimă. După ce o scenă hidoasă în care un bărbat este gătit cu benzină într-o cadă stabilește tonul viclean, „Ultimele zile ale crimei americane” pune în scenă „complotul” său. Este o săptămână înainte ca API-ul să se stingă, făcând inutile forțele de poliție și infractorii. Desigur, țara este în haos, întrucât organizațiile criminale intenționează să închidă buclele violente și poate chiar să scoată o ultimă mare slujbă înainte să nu mai poată fizic.

Intră pe Graham Bricke ( Edgar Ramirez ), un criminal de carieră al cărui frate tocmai s-a sinucis în spatele gratiilor. Tânărul rău Kevin Cash ( Michael Pitt ) vine la Bricke și îi spune că îl știa pe fratele său în închisoare. El a planificat un finalist care îi va permite lui Bricke să se răzbune pe sistemul care i-a distrus fratele, iar el îl aduce pe logodnicul său Shelby ( Anna Brewster) să îndulci afacerea. Shelby se aruncă în viața lui Bricke, în tonul lui Portishead, cântând „Vreau doar să fiu femeie”, apoi o privim făcând sex cu bagajul de monoton într-o baie de bar, pe o copertă din „I Wanna Be Your Dog”. Ascultă, subtilitatea nu trebuie să fie un costum puternic pentru un film ca acesta, dar există limite la ceea ce se poate lua. Și este de fapt o parte a unei probleme mai mari cu Shelby, care este unul dintre cele mai scrise misoginistic personaje din ani. Este abuzată, amenințată, folosită și hulită de camera lui Megaton în mod grotesc. Ar trebui să fie o femeie fatale, un personaj care îl atrage pe Bricke într-o situație periculoasă, dar nici măcar nu i se oferă acea agenție. Când Bricke observă vânătăi pe gât, ea spune „le merit”. Ugh. Este viziunea unui băiat adolescent despre un personaj feminin dintr-un film de acțiune, cineva care este doar pentru sex sau pentru a pune în pericol, cel puțin până la apelul emoțional masiv neînvățat în actul final care aproape îl înrăutățește. Nu-ți păsa de Shelby timp de 130 de minute, nu te aștepta să fac asta acum.

De fapt, nimeni nu primește un „personaj” în „Ultimele zile ale crimei americane”, lucru care este aproape greu de făcut atunci când ai 148 de minute de ucis (se simte mai mult ca 356, pentru palmares). Talentul Ramirez primește o formulă greșită, iar mediatizarea eficientă pe care a făcut-o în alte filme pare a fi luat prea mult Ambien înainte de filmare. În mod serios, am văzut foarte rar o performanță mai adormită decât aceasta, și trec în revistă o mulțime de filme cu Bruce Willis direct la VOD. Pitt intră în flăcări în prima sa scenă precum Jay de la Kevin SmithFilmele s-au aruncat brusc într-o lovitură de acțiune, dar chiar și el începe să se plictisească atunci când nu are nimic din punct de vedere al caracterului. Există o scenă în care personajul lui Pitt se confruntă cu tatăl său, care este, la toate nivelurile – scris, plasarea camerei, editare, performanță – una dintre cele mai rele pe care le-am văzut vreodată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 28m 2020 529 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!