The Kissing Booth 2 - Cabina de săruturi 2 (2020) online subtitrat

The Kissing Booth 2
The Kissing Booth 2 – Cabina de săruturi 2 (2020)

Nu este întotdeauna cel mai încurajator semn ca un personaj să strige această linie într-o continuare, dar aici mergem din nou. „The Kissing Booth” a revenit cu o premisă similară de dragoste tânără tulburată, dar cu câteva învârtiri noi și câteva personaje noi. Elle ( Joey King ) și Lee ( Joel Courtney ) și-au reparat din fericire prietenia strâmtă din tricot la timp pentru anul superior, până când prietena lui Lee, Rachel ( Meganne Young ), s-a săturat de prezența constantă a Elle în viața sa. Elle se agață de cea mai bună prietenă a companiei sale, deoarece distanța lungă începe să-și pună amprenta asupra relației sale cu Noah ( Jacob Elordi), acum un nou covor de la Harvard, studiat în toată țara, din casele lor de lux din idilică din LA și de la școala de pregătire în care se întâlneau. În filmul original, Elle a făcut-o pe Lee să aleagă dacă să își accepte relația cu fratele său, Noah, sau să o respingă și să pună capăt prieteniei lor. Acum, Elle este cea care trebuie să aleagă dacă să-l urmeze pe Lee la alma mater-ul mamelor lor la UC Berkeley sau să găsească o școală în Boston, pentru ca ea să se alăture Noe.

Dar ce este liceul și prima iubire fără mormane de dramă? Adăugându-se la grijile Ellei este noul amic al lui Noah, Chloe ( Maisie Richardson-Sellers ), o amenințare statuară care pare să se apropie prea mult de tipul ei. Înapoi la școală, Elle și Lee sunt din nou responsabili de cabina de sărutare a numelui filmului, de data aceasta fiind mult mai puțin fanfară. Provocarea lor în acest an este să găsească următorul tip fierbinte din campus, care să îi ajute să vândă bilete, dar suavul, cântărețul-chitarist și dansatorul Marco ( Taylor Zakhar Perez ), la fel ca Noah înainte de el, nu este interesat de ideea la început. .

În anumite sensuri, această comedie romantică pentru adolescenți le are pe toate: trădare, gelozie, fete medii, scuze publice, competiție de jocuri video-dans, distrugere de Ziua Recunoștinței, atât montaje romantice, cât și triste, destinate melodiilor pop lente. Îl numești. Dar „The Kissing Booth 2” este, de asemenea, destul de gol, previzibil și pur și simplu prost; un film despre personajele tăietor de prăjituri în situații contrazic setate într-o lume care face credință. Pentru unii, filmul va juca ca o fantezie evazionistă, poate chiar o călătorie nostalgică înapoi când cel mai mare lucru de care te-ai îngrijorat era locul în care aveai de gând să urmezi la facultate toamna. Alți telespectatori pot găsi dulceața artificială și simplitatea sa decontabile. Este exact acolo unde există acest film și s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

Cu majoritatea spectacolelor tânărului distribuție care se încadrează în jurul nivelurilor hiperactive, apariția rară a unei figuri parentale precum Lee și mama lui Noah ( Molly Ringwald ) este o schimbare binevenită a ritmului. King, în opinia ei, intră pe rolul unui romantic lipsit de speranță. Poate că este prea mult uneori, ca atunci când aruncă un videoclip de antrenament al lui Marco, difuzat întâmplător la întreaga școală, sau când concurează împotriva lui Marco în cadrul jocului de dans de tip Dance Dance Revolution, pentru a-l determina să facă un concurs de dans cu ea . Nu este necesar să vă amintiți fiecare detaliu al „The Kissing Booth” sau să știți multe despre seria de cărți de Beth Reeklesasta a inspirat filmele, deoarece continuarea începe cu o recapitulare pentru a explica unele dintre tensiunile deja în joc. Din fericire, există un comportament mai puțin înfiorător față de Elle în această continuare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 12m 2020 657 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar